perfect geregeld

het was allemaal goed gegaan, we hadden bestelling verkeerd besteld, maar dat wordt netjes opgelost.

• Klantenservice

Alles wat ik heb besteld werkt en kwam heel aan. De verzending duurde wel 5 werkdagen(wat ook op de website staat), dus mocht je een item snel nodig hebben zou ik even verder kijken.

De hele bestelling in één keer perfect ontvangen

De hele bestelling is perfect binnen gekomen

De hele bestelling in één keer perfect ontvangen

De hele bestelling is perfect binnen gekomen

• Klantenservice N.v.t.

Mooie website en fijne spullen!

Ik ging naar de site tor en bestelden wat dingen. Toen het binnen kwam was ik erg blij. Het zijn mooie spullen en ik ben er erg blij mee!

Netjes verzonden top producten

Fijne overzichtelijke site. Netjes verzonden. Top producten. Ik ben tevreden.

Netjes verzonden top producten

Fijne overzichtelijke site. Netjes verzonden. Top producten. Ik ben tevreden.

• Klantenservice

Bestelling duurde wat langer, maar was compleet en in orde

Mooie spullen en fijne klantenservice

Er was iets niet op voorraad. Samen met de klantenservice gekeken en ik kon iets omwisselen zodat mijn order meteen verstuurd kon worden. Leuke black friday aanbiedingen!

Mooie spullen en fijne klantenservice

• Klantenservice

Goede stevige mand voor onze herderspup. Goede prijs !

• Klantenservice

Goede stevige mand voor onze herderspup. Goede prijs !

• Klantenservice N.v.t.

Prima voldoet aan de verwachtingen.

Prima geleverde materialen levering voldoet aan de verwachtingen. Een artikel was niet gelijk te leveren maar daarover werd keurig bericht.

• Klantenservice

Prima voldoet aan de verwachtingen.

• Klantenservice

Goed, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Bestelling binnen gekomen op aangegeven levertijd. Helaas was er een mankement aan het geleverde artikel. Dit is goed en netjes afgehandeld, ook het contact was fijn en verliep vlot.

Kan beter

Geen terugkoppeling over verlate levering lampen. zending is lastig te volgen vergeten om ketting me te sturen waar ik nu op wacht

• Klantenservice

Prima, gekregen wat verwacht.

bestelde materialen voldoen aan de verwachtingen. De levering duurde iets langer omdat niet alles op voorraad was maar dit netjes gecommuniceerd.

• Klantenservice

Prima, gekregen wat verwacht.

Snelle levering en goede prijzen

Snelle levering en goede prijzen

snelle oplossing voor een foutje van mij

Ik had een fout gemaakt bij mijn bestelling, een berichtje gestuurd en het werd snel en goed opgelost door de klantenservice.

snelle oplossing voor een foutje van mij

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.