Beste prijs tegenover andere leveranciers. Het materiaal was goed ingepakt en daardoor onbeschadigd geleverd. Enig minpuntje: de levertijd zou wat korter mogen zijn.
Goede ervaring met dit bedrijf. Leuke prijzen,mooie artikelen, snelle service.ik ben heel erg tevrede.
groot assortiment met goede prijzen!
Besteld op 25 november. Ontvangen op 2 december. "Voor 22.00u besteld, morgen in huis"? Dus niet. Ook geen mail ontvangen ivm vertraging. Er wordt niet gereageerd op mail. Pakket is heel diy onstabiel verzonden, inhoud lag er bijna uit. Voor een wat zwaarder pakket (+10kg) lijkt me dat geen goed idee. Zorg vooe gepast inpakmateriaal of verzend in 2 pakketten. Jammer dat het zo gelopen is, anders was ik zeker teruggekomen gezien het assortiment heel interessant is.
website, assortiment en gebruikersgemak oké maar, mijn bestelling direct betaald werd in eerste instantie niet geleverd. Ik dacht te zijn opgelicht en heb er nog een keer op aan moeten dringen de bestelling te leveren. Is dus alsnog geleverd maar ik heb nu weinig vetrouwen aan junai over gehouden.
Enkel een berichtje zenden als de bestelling iets later is voorzien. Zo zijn we als klant op de hoogte.
Pekelwerk 38
9663AW Nieuwe pekela
Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.