Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Besteld op 25 november. Ontvangen op 2 december. "Voor 22.00u besteld, morgen in huis"? Dus niet. Ook geen mail ontvangen ivm vertraging. Er wordt niet gereageerd op mail. Pakket is heel diy onstabiel verzonden, inhoud lag er bijna uit. Voor een wat zwaarder pakket (+10kg) lijkt me dat geen goed idee. Zorg vooe gepast inpakmateriaal of verzend in 2 pakketten. Jammer dat het zo gelopen is, anders was ik zeker teruggekomen gezien het assortiment heel interessant is.
Lekkerkerk
Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.
Pekelwerk 38
9663AW Nieuwe pekela