Mooie artikelen goede sortering

Heel te vreden

• Klantenservice

Snelle levering en goede producten

Gedroogde zonnebloemen en mezenbollen besteld, prijs/kwaliteit erg goed Word goed van gegeten door de vogels

• Klantenservice N.v.t.

Prima product en snelle levering

Goede beschrijving en het doet wat het moet doen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

• Klantenservice N.v.t.

Overzichtelijk site, makkelijk te bestelling. Bestelling wordt met elk detail van levering omschreven zelfs als product niet aanwezig is na er een eventuele nalevering plaatsvind. Snelle levering, top service

• Klantenservice

snel en goed afgeleverd en het produkt bevald al jaren prima

• Klantenservice

Twee grijpstokken besteld. 1 doet het niet goed, 1 wel goed.

Alles ok

• Klantenservice N.v.t.

Snel, duidelijk en klantvriendelijk!

De bestelling is snel te plaatsen door de duidelijke website. Het wordt snel verwerkt. Ik heb het aan de zaak zelf opgehaald en werd daar zeer vriendelijk te woord gestaan.

• Klantenservice

Eenvoudig te bestellen en snelle levering!

Prima ervaring!

• Klantenservice N.v.t.

Bestelling snel en compleet geleverd.

Ik had een doos (injectie) spuiten besteld om de baardagaam mee te voeden. Die zijn zeer snel geleverd. En prima kwaliteit. Bedankt!

Prima kwaliteit

Prima producten voor een goede prijs. Levering duurde een paar dagen door het Black Friday geweld maar de communicatie was prima.

• Klantenservice

Maken waar wat ze beloven

Altijd goede service. Onlangs kwam een product kapot aan bij levering . Dit was met 1 contact moment gelijk opgelost. Ik hoefde kapotte product niet terug te sturen en kreeg gelijk mijn geld terug.

slecht LEVERTIJD IS LACHERTJE

Besteld op 29-11-22 en 3-12-22 nog niet bij post NL. Eerst was het artikel niet op voorraad. Maar je kunt het wel gewoon bestellen en betalen. En daarna 4 mails over en weer die telkens 24 uur duren om het maar te rekken.

• Klantenservice

Het product dat ik bestelde had een wat langere levertijd maar dat stond netjes aangegeven op de website. Niets aan te merken op het hele bestelproces.

Super.

• Klantenservice

Lekkere kauwbeentjes voor de hondjes!

Prima levering

Prima levering

• Klantenservice

Goede producten voor een goede prijs

Producten zoals omschreven goed ontvangen

• Klantenservice N.v.t.

Was mooie duidelijke website en de kosten waren duidelijk niet ineens iets onverwachts er bij qua kosten. Heb snel gekregen en ben erg te Vreden met mijn aankoop

Goed hoor!

Snel geleverd en (dus) geen probleem...

Slechte levering/service.

Gebeld over mijn bestelling die maar niet werd verzonden. Ik zou op de hoogte worden gehouden wanneer het wel kwam etc. Achteraf 3 dagen gelaat en geen communicatie. Het gaat erom hoe je het oplost als het misgaat. Dat mislukt hier.

• Website N.v.t.

vlot en gemakkelijk

Ik kan eigenlijk niks aan de titel toevoegen. Het enige dat ik minder vond, was dat de zware dozen, verkeerd getild werden. Waardoor ik denk; dat kan ik een bezorgdienst niet aandoen.

tevreden

Perfecte levering

Mijn bestelling was 12 potjes vogelpindakaas. De bestelling liet een paar dagen op zich wachten, maar werd bijtijds aangekondigd en werd onbeschadigd afgeleverd. De potten zaten helaas wel in een veel te grote doos.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.