Betrouwbaar, goed bereikbaar, goede communicatie en perfecte levering

Helaas was het door ons bestelde product niet meer voorradig en duurde de levering langer dan verwacht. Tot 2 keer toe gaven ze mij een update en boden aan de bestelling te annuleren. Nadat ik ze gebeld heb zelf besloten om te wachten en toen het binnen was werd het direct verstuurd. Keuring ingepakt en precies wat ik besteld had. Hele fijne on-line winkel die je ook eenvoudig kan bellen. KLasse!

• Klantenservice

Mijn bestelling is snel en goed aangekomen

• Klantenservice

Levering is conform de bestelling, snel en goed

Super !

Goede producten

• Klantenservice

Snelle service. Goed verpakt.

Geen pakket ontvangen

• Klantenservice

Vlot, goed geprijsd. Wij zijn nogal van de eco en de bio. Helaas hebben ze op dat gebied toch niet altijd alles wat ik zoek.

Product niet goed ontvangen

Gebeld dat mijn bestelling kapot ontvangen is. Ik moest van mevrouw mail sturen met foto. Ik heb direct mail verstuurd. Na 1 week nog steeds geen reactie ontvangen. Ik heb gisteren nogmaals gemaild gestuurd omdat ik nog steeds geen reactie heb ontvangen.

klare site

ik vond snel wat ik nodig had, en vlotte afhandeling van de bestelling

• Klantenservice

bestelling kwam later dan besteld, maar dit kwam door een tekort bij de leverancier. Handiger zou zijn als het daadwerkelijk aantal te bestellen zichtbaar is. Maar ik ben hierover persoonlijk gebeld, wel na vraag, dat is heel netjes.

minder dan verwacht

als je een thermostaat verwacht je dat de bijhorende voeler er bij zou zijn wat hier NIET het geval was. Nu moet ik zelf opzoek gaan naar een aangepaste voeler.

• Klantenservice

Scherp geprijsd, snelle en correcte levering

De gepelde zonnebloempitten zijn van goede kwaliteit, netjes verpakt, scherp geprijsd en snel geleverd. Top, Junai

geen

geen

• Klantenservice N.v.t.

Zeer berijkbaar en direkte goed infomatie.

Mijn telefonische bragen werden uitgezocht en direkt gegeven. Mijn bestelling werd prompt en volgens afspraak geleverd. Ga zo door.

• Website N.v.t.
  • Levering N.v.t.

Goede eerste ervaring

Snelle levering, alles in orde, goed verpakt. Ik zou zo weer bestellen bij Junai.

Heel goede service

Heb een verkeerd artikel besteld en terug gestuurd. Correcte afhandeling.

Top product

Goede producten Snelle levering

gewoon goed

Product voor een zeer goede prijs en snelle levering

Waar voor je geld!

Gemakkelijk bestellen, snelle levering( zondag besteld, maandag alles in huis!) Zeer goede prijs kwaliteit kortom top zaak en top winkelen!

• Klantenservice

Uitstekend en zeen snel geleverd aan huis !

• Klantenservice

Snelle levering en grote keuze

Zondagavond wat dingen besteld en maandag al in huis. Niet verwacht, zo snel! Klein min puntje: het houte schommelje voor mijn vogel wat in elkaar gezet met hotglue. De lijm zat op plekken waar mijn vogel er bij kon. Dus die heb ik weggegooid.

• Klantenservice

Snelle levering en betaalbare producten

Discutabel

De volgende review heb ik achtergelaten op het product TS-5000 digitale thermostaat. Dit beschrijft mijn ervaring met Junai het best. "Zeer goede thermostaat en doet wat het beloofd, de temperatuur blijft heel mooi constant. De autotune functie is erg handig aangezien het manueel instellen van de PID waardes best lastig en tijdrovend is. Ik was blij dat de thermostaat de volgende dag al in huis was, echter, hij werd geleverd zonder voeler. Helaas kon de voeler niet snel geleverd worden en moest ik alsnog 5 dagen wachten voordat de thermostaat in gebruik genomen kon worden. Ja, er staat niet bij het product dat deze mét voeler wordt geleverd, maar dat mag je wel aannemen vind ik. Als je nieuwe schoenen koopt verwacht je ook dat de veters erbij zitten. Dus, mocht je deze thermostaat willen kopen, bestel dan meteen de voeler erbij want dat scheelt je een extra keer verzend- kosten en tijd. Wanneer het product eenmaal compleet is, werkt deze gelukkig wel perfect." De verzending is snel, mits uit voorraad en wanneer niet op vooraad, wel zoals aangeven op de advertentie. Junai doet dus wat het beloofd, dat is mooi. Het enige wat jammer was, is dat ik naar mijn mening onnodig langer heb gewacht om het gekochte product te gebruiken dan nodig was. Ik adviseer Junai om in ieder geval op de advertentie van de thermostaat te vermelden dat deze zonder voeler geleverd wordt óf deze gewoon met voeler te leveren óf een optie in te bouwen waarop gekozen kan worden om de thermostaat met of zonder voeler te leveren. Dat scheelt wat gedoe voor kopers in de toekomst denk ik. Al met al zou ik graag nog steed bij Junai aankopen doen, aangezien het een mooi een groot aanbod aan producten heeft.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.