perfect

Super!!! Klein opstartfoutje, maar bleek fout bij de post. De artikelen zijn mooi, supersterk, en makkelijk in gebruik! Ook de inhoud laat niets te wensen over. Prijs kwaliteit is dus dik in orde! Junai is een echte aanrader, en top klantenservice, als er iets is, zorgen zij dat het rap is opgelost!

• Website N.v.t.

Duidelijke website snelle levering

Duidelijke en overzichtelijke website en sneller dan verwacht geleverd

Fast and trusted

Super prima

• Klantenservice

Snelle service en makkelijke site

Makkelijke site en snelle service

goede service

gewoon perfect

• Klantenservice

goedkoop en degelijke producten.

Heb al heel wat bestellingen geplaatst tot nu toe met volle tevredenheid.

• Klantenservice

Het duurde wel heel erg lang voor dat ik het bestelde product ontving.

1e: Het duurde wel heel erg lang voor dat ik het bestelde product ontving. Ik heb zelfs na een week een mail gestuurd verstuurd, want ik hoorde helemaal niets. Een klein berichtje dat het product niet op voorraad was zou wel zo fijn geweest zijn. 2: Moest 5.95 betalen terwijl het in de brievenbus paste. Gr. Dick Scheer.

Cool en schattig

Zacht mandje, uitstekende kwaliteit, mooie print en heel leuk met dat balletje

• Klantenservice

Vlotte snelle reactie op een vraag en snelle oplossing gevonden. Top!

Goed gergeld

Vriendelijke mensen bij ophalen pakketje maar ook telefonisch. Goede service.

• Klantenservice

Goede klantenservice, fijne communicatie snelle levering en mooie prijzen!

Superblij met de dog disc's . Fijne communicatie ook als er iets niet geleverd kan worden of aan de hand is. Ik had geen probleem met een roze ledlamp voor katten ( het licht is btw gewoon rood , lekker opvallend , superblij mee ) En als er een probleem is wordt het netjes opgelost plus snelle verzending! Goede klantenservice en de prijzen zijn ook mooi. Zeker als ik naar dierenwinkels kijk ...

goed werkend product

Goed werkend product. Juist jammer dat de leveringstermijn wat uitliep.

Super klantenservice

Dag na bestelling waren de bestelde produkten afgeprijst. Na contact met klantenservice de korting alsnog verkregen. Super actie van Junai.

• Klantenservice

Een ontzettend leuke voedervogel gevonden die een aanwinst is voor de tuin en de vogels. Leuk, aantrekkelijk en binnen een paar dagen binnen.

• Klantenservice

Snelle afhandeling, goede communicatie.

Snelle afhandeling, goede communicatie bij levering.

Goed contact

Netjes bericht gehad dat het product later kwam

Keurig volgende dag bezorgd

Voldoet aan verwachtingen

Goed en prijsbaar

• Klantenservice

Ben er helemaal blij mee

• Klantenservice

Top! Goede kwaliteit en goede omschrijving product

Top! Goede kwaliteit en goede omschrijving product. Gaas van prima sterkte en goede kwaliteit.

• Klantenservice

snelle levering + goed product. Mijn lampje ( roetfilfer) is meteen verdwenen.

buiten verwachting....

had een krabpaaltje gezien bij bol, zou geleverd worden door junai. helaas kreeg ik een mail, dat het niet meer leverbaar was. na verder zoeken bij andere website, kwam ik het toch weer tegen, dan opnieuw besteld. weer een mail dat het voorlopig niet leverbaar was, wat de leverancier betrof. pas week 49 waarschijnlijk. heb de bestelling laten staan, wilde het zo graag,, en wat schetst onze verbazing?? junai had het toch weten te bemachtigen,,, dus 4 dagen later toch nog ontvangen, vandaar buiten verwachting...wat waren we blij. top van junai...

• Website N.v.t.

Super goede service!

communicatie kan beter

na bestelling en betaling is de communicatie niet sterk. Producten zouden op voorraad zijn maar het duurde meer dan 10 dagen en een extra mail voordat producten verstuurd zijn.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.