Perfet

Was fijn om zo geholpen te worden. Had iets vergeten mee te bestellen maar was geen enkel probleem voor hun om het als nog mee te verzenden

• Klantenservice

Product voldoet en snel ontvangen

Product voldoet en snel ontvangen.

Prime

Goedkoop

Het bestelde artikel uitstekend ontvangen. Goedkope prijzen. Levering zou sneller kunnen.

prima levering

zeer snel geleverd

Goede ervaring

Snel en goed geleverd

Goede kwaliteit en niet te duur.

• Klantenservice N.v.t.

levering kan een heel stuk beter!

De levertijd van het bestelde artikel is niet meer van deze tijd. 1 to 5 werkdagen vindt ik toch wel redelijk lang, zeker omdat het bij ons ruim zeven dagen duurde voordat er geleverd werd.

Tevreden

Ik moest iets langer op mijn order wachten. Geen probleem maar wel fijn als ik dat te horen kreeg. Veder alles goed en naar wens. Goede prijs/kwaliteit in dit geval voor kattenbak vulling van hout

Prima online dierenwinkel

Junai verkoopt kwaliteitsproducten, welke onze dieren met smaak en tempo naar binnen werken! Netjes afgeleverd. Keurmerk *Prima* wat mij betreft!

Aanrader

Goede website, Vlot om te zoeken Levering duurt wel 5werkdagen, als je hier rekening mee houd

• Klantenservice N.v.t.

Spijtig dat niet had wat ik nodig had

• Klantenservice

Snelle levering,maar dat ze 9.44 euro rekenen voor 7 Dentastikjes dus één zakje vind ik minder.Het was mijn eigen fout om dit te bestellen en niet goed op te letten maar toch!

gewoon goed

artikelen zoals omschreven , levertijd goed , enkel de verpakking mag wat steviger , die lag uit elkaar

• Klantenservice N.v.t.

Na bestelling netjes en snel geleverd

Goede site niet duur en snel geleverd

• Klantenservice N.v.t.

eerste ervaring met dierenwebshop, zag er overzichtelijk uit met breed assortiment

• Klantenservice

Bestellen ging supereasy en de klantenservice is zeer goed bereikbaar!

Goede producten

Snelle levering en goede kwaliteit prijs verhouding

bereikbaar, volgens verwachting

onbekwaam

Ik besteld verschillende artikels. Voor 22.00 bestellen is de dag nadien geleverd. dagen later. De helft van de bestelling klopte niet of was stuk. Er werd een nalevering gedaan ook deze was niet volledig.

Goed product, prijs. Levering traag

Product in prima staat ontvangen voor goede prijs. Levering is niet de volgende dag maar kost 4 dagen. Op zich geen probleem maar andere online winkels leveren meestal gewoon next day

alles correct

geen problemen

Perfekt

Perfekte levering Heel snel

• Klantenservice

De bestelling is altijd goed voor mij

Me bestelling kom vaak op tijd ,zijn vriendelijk aan de telefoon en ik ben altijd tevreden met junai

• Klantenservice

Alles was netjes verpakt en is goed ontvangen. Levertijd was ook vrij snel

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.