Helaas werd mijn zending niet de dag nadien verzonden zoals beloofd wanneer artikelen op voorraad zijn. Verder alles in orde met de zending.
Originele beoordeling
Helaas werd mijn zending niet de dag nadien verzonden zoals beloofd wanneer artikelen op voorraad zijn, eveneens was er geen leven in de roofmijten op te merken toen deze na enige tijd toekwamen. Booster was ook niet afgesloten dus mijten koen eruit in de verzenddoos.
Tenzij het van te voren aangegeven was, is het onnodig om 2 weken op de order te wachten... Niet van deze tijd.
Gevolg schade en dan is men niet thuis. Of je bestelde items zijn niet op voorraad en komen pas in september waarom bieden ze dan geen alternatief. Of is er gewoon geen voorraad? Ook na een mail om het te corigeren van de review is verteld dat ze altijd met een leverdatums vermelden als er iets niet op voorraad is. ook dat is dus niet waar. Voorraadbijhouden en aanpassen is er iets niet op voorraad. ook niet te bestellen, maar dan misschien via een mail als het weer op voorraad is de klant hier over informeren.
Originele beoordeling
Eerste levering niet compleet, na contact snel nalevering. Alleen dat was niet wat ik besteld had.
Degelijke hondenschoentjes. Snelle levering.
Contact gehad met klantenservice via chat en telefoon, prima te woord gestaan en ze hebben gedaan wat ze hadden beloofd. De bestelling is conform afspraak geleverd. Goed verpakt.
Niets op voorraad dus lang wachten. Klantenservice gebeld voor levering op ander adres, helaas toch op eerder adres geleverd. Ze zouden het ophalen en als nog bezorgen nou ik zit nog te wachten. Totaal niets meer gehoord, besteed 100 euro
Snelle levering.
Besteld op zaterdagavond en maandagochtend thuis bezord. Top!
Ik bestelde voor het eerst bij dit bedrijf en 1 artikel bleek niet op voorraad. Ze wisten niet wanneer ze het weer wél zouden hebben en gaven mij de keus: dat deel van de bestelling schrappen of erop wachten. Intussen zonden ze me wel vast de rest. Ik koos voor 'wachten' en werd keurig op de hoogte gehouden en kreeg het achterstallige artikel direct toegezonden toen het er weer was. Intussen en ook erná steeds erg vriendelijk mail-contact.
Materiaal werd pas na 1 week geleverd, terwijl 1 werkdag werd beloofd op de website
Snelle verzending en hebben veel benodigdheden voor mijn kippen.
Artikelen zijn snel geleverd
Bestelling was te laat en niet compleet. Moest er zelf achteraan bellen. Springstaartjes waren zo weinig dat ik ergens anders nieuwe moest halen. De artikelen die ik nog moest ontvangen waren ook heel laat.. Moest ik ook weer over bellen. Waren ze het vergeten.
Perfecte levering
Goed niet duur snelle levering
Ok niet vandaag besteld morgen in huis maar wel naar volle tevredenheid super kwaliteit zijdenrupsen geleverd bedankt
Netjes verpakt en makkelijk te bestellen en betaalbaar
Ik ben al hele werk aan het bellen niemand neemt op. Ik wil iets retourneren maar weet niet hoe op de site staat niks
Al meerdere malen besteld en steeds een perfecte levering.
netjes verpakt en netjes afgeleverd ik ben tevreden
Kapotte zak voer ontvangen, met tape dichtgeplakt. Hierover meteen gebeld en als excuus gekregen dat het artikel anders vertraagd leverbaar zou zijn. Ik had best willen wachten ipv een kapotte zak te ontvangen. Zou 10% korting krijgen, maar een nieuwe zak was in mijn ogen een nettere oplossing geweest.
Ik vind dat als je iets besteld erg lang onderweg is
Top .
Pekelwerk 38
9663AW Nieuwe pekela
Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.