Prima afhandeling van bestelling, zelfs bij een foutje!

Er was een verkeerd artikel geleverd en door duidelijke instructie tijdens contact, was dit snel opgelost.

Veel beloven

Voor een bepaald uur bestellen morgen in huis. Deze zin kreeg ik en kwam heel goed uit uiteindelijk was het wel niet zo pas 4 dage later gekregen

Levering duurt te lang

Levering duurt te lang

• Klantenservice

Snel geleverd en goede kwaliteit

Alles goed behalve levering

De levering is niet goed gelukt. Kleine onderdeeltjes waren los in de doos en die was gescheurd, dus 1 nippel was kwijt. De levering was van 2 pakketjes: 1 pakketje was bij de buren afgezet, de 2de is niet tot bij ons bedrijf geraakt (ondanks het feit dat wij aanwezig waren). Wij moesten die in een PostNL service afhalen.

Slecht

Ik kreeg geen email betreft status van mijn bestelling. Geen tracking code. Ze hadden een product uit voorraad, maar ik kwam dit te weten omdat ik zelf belde, dus had ik niet gebeld dan had ik dit niet geweten. Mijn bestelling kwam een week later. Slecht service.

Betrouwbare website

Snel

zeer goed

Ik ben zeer tevreden over Junai, zij geven een goede en duidelijke service. Ook word er nog een controle vraag gesteld voor de duidelijkheid. De levering is heel snel gedaan. Dank .

supersnelle correcte levering

Vlotte levering Aantrekkelijke prijs

Très bonne expérience

Livraison un peu longue vers la Belgique mais sinon service très bien

• Klantenservice N.v.t.

Prima site. Alleen weinig tot geen info over wanneer/ hoelang de levertijd is. Soms heel snel soms gaat er zonder info een week over heen.

Een aanrader!

Vlotte verwerking en de klant wordt uitstekend op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken is bij evt. latere levering etc.

Goede ervaring

Het is heel makkelijk om iets aan te schaffen bij Junai en er wordt heel snel geleverd

Overzichtelijke site

Alleen de bezorging mag sneller. Nu gemiddeld 4a 5 dagen. En sneller track en trace

Slecht verpakt..

Product prima enzo. Maar een zak van 9kg mag wel wat fatsoenlijker ingepakt worden. 1 stukje tape op de boven en onderkant is niet heel sterk kan ik je vertellen.. Was eigenlijk wel verbaasd dat de doos niet helemaal open was gescheurd. Doos zag er ook niet stevig uit. De zak van het grind was ook beschadigd en lomp dichtgeplakt. 1e bestelling hier ging wel goed, maar jammer dat het nu zo moet.

• Klantenservice

Prima communicatie over levering.

Wat snel bezorgd kon worden werd zorgvuldig verpakt geleverd. Over een artikel dat veel later bezorgd kon worden werd helder en persoonlijk gecommuniceerd met vrije keuzes.

• Klantenservice

Vaak dingen niet op voorraad

Website niet up to date. Ze adverteren met super snelle levering echter is het product vaak helemaal niet op voorraad. Voor de derde maal een bestelling gedaan via deze site en weken moeten wachten tot het product weer op voorraad is. Zal hier niets meer bestellen

Snel en goed

Bijna gekregen wat ik bestelde, na een telefoontje, dat kan daar nog, wordt het nagestuurd Nog niet ontvangen, maar ik twijfel er niet over dat dit nog komt. Voor mij een blijver.

• Klantenservice

Geleverd volgens de aangegeven levertijd, bestelling zoals besteld. Bij vraag antwoord gekregen. Geen problemen ervaren

Te lange lever teid

Vond het jammer dat de producten lang onder wegwaren.

Slecht

Lange levertijd, slechte ( geen) communicatie hierover.

• Klantenservice

het is zoals het moet perfect in orde

zeer goed en netjes

Wacht nog op bestelling

• Levering N.v.t.

licht positief

de artikels op zich alles OK, maar de verpakking trekt op niks, aangekomen doos volledig open en gescheurd, veel te licht karton voor het gewicht in de doos

• Klantenservice N.v.t.

Goede service,zeer aardige medewerker aan de telefoon,met meedenkend advies

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.