slechte informatie op website en slechte retourservice

Ik bestelde een kooi op internet omdat er in de omschrijving stond dat er ook tropische vogels in konden. Bij levering bleek dat de tralieafstand, die niet vermeld stond in de omschrijving, veel te groot was voor tropische vogels. Ik belde de klantenservice. De telefoniste zei dat ik het retour kon sturen via Post.nl. Ik zei dat het pakket voor mij te zwaar was en dat ik wilde dat het thuis opgehaald werd. Maar nog steeds geen e-mail er over gehad, na nog een keer terugbellen.

sehr gut

Alles OK

Zeer duidelijke informatie

Er was iets niet op voorraad en hier is meteen een mail voor verstuurd. Ik heb iets anders bestelt in de plaats en nog wat extra. Een mail voor de betaling gekregen en ik heb alles achter min 2 dagen gekregen. Min punt was dat in het pakket de zwaarste dingen bovenaan zaten. Maar denk dat dit meer door de post zelf was. Er was niets gebroken, dus ja. Ik ben heel tevreden.

Vlotte levering. Vriendelijke benadering

Snelle levering volgens afspraak. Hulpvaardig bij ophalen produccten

Goede kwaliteit en op tijd geleverd, goed verpakt

Goede kwaliteit en op tijd geleverd, goed verpakt

• Klantenservice

tres content pour ma commande

ca serait bien que le site soit aussi en francais

Jhyfgnh

• Levering N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Zoals gezegd de volgede dag geleverd

• Klantenservice

Goede klantenservice, goede producten, goede prijzen

Ik zoek altijd op de beste aanbieding voor Renske hondenvoer en Junai was een stuk goedkoper, meteen ook een opberg container gekocht van 45 liter, helaas zat er een grote scheur in de bodem (ik denk in transport gebeurt), maar ik kreeg meteen een retourlabel en zodra ik mijn bewijsje van het terugzenden had opgestuurd werd er een nieuwe opgestuurd, top service!

Eindelijk gevonden!

Houder nodig voor de wijnflessen met vogelveer (die ik voor mijn verjaardag kreeg). Deze gevonden, tegen goede prijs. Nog geen idee hoe lang het hout goed blijft, maar iig blij mee. Snel geleverd.

Ruim assortiment

Ik ben tevreden

Goede product (strooivoer), goede prijs, snelle levering.

• Klantenservice

Onze bestelling was de volgende dag al geleverd. Uitstekend

• Klantenservice N.v.t.

Uitstekend snel en juiste prijs

Laagste prijs op huidige Belgische markt

Jammer dat 1 bus leeg was

Alles is snel ontvangen, maar de verpakking was niet goed, 1 bus mite van de 6 was leeg en de mate zaten in het doosje, heb dit terug gedaan, maar had toen maar een half busje

achat d'un article

j'ai acheter un article a se fameux magasin article soit disant livrer dans les 24 h donc reçu le paiement direct via paypal . suite a cela après quelques jours toujours pas reçu ma commande . j'averti paylpal livraison pas encore reçue suite a cela 3 jours en plus je reçois enfin ma commande mais paypal ma rembourser la commande que je n'avez reçu .attend commande de 27 euros je suis de bonne fois je renvoie ma commande qui me côute 18.10 euros de frais d'envoie donc voilà aujourd hui je reçois un email que les frais d'envoie sont a ma charge magasin de basse classe .

Prima zoals besteld. Snel geleverd

Ze zijn prima

Prima quality

• Klantenservice

Très contente de mon achat

Première fois que je commande et très satisfaite ,envois super rapide, je recommande.

• N/A

• Klantenservice

Goede producten tegen een scherpe prijs

Levering was niet zoals op de site was aangegeven binnen één werkdag. Pakket was beschadigd bij ophalen op het pakketpost loket. Zak met legkorrel (meebesteld ivm bezorgkosten) was gescheurd, inhoud voor de helft in de doos en bestelde legnesten zaten los in de doos. Eerder besteld bij Junai, geen problemen maar legkorrel haal ik volgende keer weer gewoon bij de molen ;-)

Snel in bezorgen. Klant vriendelijk Zeer tevreden

• Klantenservice

Product goed, leveren kan beter.

Ik heb het als vervelend ervaren dat iets op voorraad lijkt te zijn en dat je dan tot 2x toe een aangepaste leverdatum krijgt.

Goede producten en service

Innovatieve producten tegen betaalbare prijzen

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.