Levering duurt wat langer

Grote bestelling, met een gewicht meer dan 12 kg wordt niet goed verpakt. Doos scheurt namelijk kapot. Op de website geeft voorradig aan maar dit kan afwijken.

• Klantenservice

voor de eerste keer ik bestel was verkeerd stopsel geleverd maar jullie hebben dit snel in orde gebracht met een nieuw juist toe te sturen dank u wel daarvoor.

Helemaal tevreden

Als ik iets bestel komt t heel snel aan soms de volgende dag al!

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, product goed ontvangen

Had een glazen terrarium besteld. Deze werd snel geleverd en was zeker goed Ingepakt. In mijn mening door de goede verpqkking zonder krasje aangekomen. Ben heer heel blij mee want uit ervaring met andere webwinkels gaat dit ook wel eens anders

geen vlotte verzending

De verzending van mijn producten liep helemaal niet vlot. Op het 1e deel van mijn levering enkele weken moeten wachten, voor het 2e deel van mijn levering heb ik zelf moeten bellen om dit opgestuurd te krijgen. Jammer

• Klantenservice

Perfecte levering, goed product.

Helemaal OK

• Klantenservice

Snel, goede spullen. verpakking was te slap en de pomp was daardoor door het karton gegaan met wat lakschade als gevolg. Niks ernstigs maar voor andere materialen zou dat hinderlijker kunnen zijn

Waardeloos

Ik kreeg 1 isolator opgestuurd ipv 50 en de rest van de bestelling was niet leverbaar en werd gecrediteerd. Ik zou nog 49 isolatoren na krijgen, nooit ontvangen. Wel €50 armer

leuk

• Levering N.v.t.
  • Klantenservice

Precies zo als afgelopen per telefoon. Heb ik mijn bestelling ontvangen.

• Klantenservice

Geleverd conform afspraak, snel, goed verpakt, etc.

geweldig

het was naar wens het is geweldig,vlugge levering en sterke verpakking

Slechte verzending

Verzending duurde lang en mijn product was niet goed verpakt. Hierdoor kwam mijn aquarium in stukken binnen.

• Website N.v.t.

Positief

Snelle reactie/ levering

• Klantenservice

Tegen verwachting in heel tevreden

Nadat ik een bestelling gedaan had, las ik online verschrikkelijk slechte reviews en heb ik een mail gestuurd naar JUNAI omdat ik bang was belazerd te worden. Al heel snel had ik reactie waarin stond dat ik niet belazerd word en daarbij een geplande leverdag. Op die dag ontving ik mijn bestelling naar volle tevredenheid. Soms moet je slechte reviews niet te zwaar nemen blijkt wel.

Super aardige klantenservice

Nadat ik besteld en betaald had kwam ik erachter dat ik iets vergeten was. Het was voor de, zeer vriendelijke, klantenservice geen enkel probleem om de bestelling aan te passen

Alles verlopen zoals aangegeven

Geen problemen, levertermijn exact zoals aangegeven. Items allemaal in orde.

Super tevreden.

2de keer dat ik er iets koop en terug tevreden. Iets tekort in de doos geen probleem, 2 dagen later werd het mij toegestuurd zonder er moeilijk over te doen.

Super ervaring

Super snel bezorgd top Nee mega top. Het was de eerste x dat ik iets bestelde bij junai vanaf nu ben ik klant.

• Klantenservice N.v.t.

Eerste kennismaking alles vlot verlopen

Nieuw, correct, snel

Vlotte en correcte service

Onze bestelling werd vlot verwerkt en op aangegeven tijdstip geleverd. Artikel voldeed aan de verwachting. Prima prijs/kwaliteit

Goed en snel verwerkt

• Website N.v.t.

Vlotte levering

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.