Prima zeer tevreden

• Klantenservice

Goede prijs-kwaliteitverhouding en goede srevice

Junai heeft een goede prijskwaliteits verhouding en een vriendelijke klantenservice

• Klantenservice

Vriendelijke support en snelle levering!

Zeer vriendelijk te woord gestaan bij een wijziging in mijn bestelling en vervolgens super snel de bestelde parasol ontvangen. Blij mee!

Verzenden duurde lang

Mooi kussen, niet handig ingepakt, tape verpakking zat helemaal vast aan t pluche. Erg lang moeten wachten op t kussen. Wel fijne mailwisseling

• Klantenservice

Een correcte en goede afhandeling van mijn probleem.

Wat onduidelijkheden met het retour formulier heeft Junai mij toch een vervangend exemplaar gestuurd zonder moeilijke vragen te stellen daarvoor dank.

Schoon

Eerder een veel duurdere gehad. En deze werkt ook prima.

• Klantenservice

Echt geweldig, een super service

De persoonlijke benadering om nog een korting op mijn bestelling te geven, waardeer ik echt heel erg! Het meedenken en het persoonlijjke contact, dat geeft gewoon een heel fijn gevoel! :) Daarnaast kwam mijn bestelling ook nog stipt op tijd, mijn ervaring is meer dan goed met JUNAI!!!

Fijne ervaring

Eerlijke prijs voor goede kwaliteit. Levering was ook zoals verwacht en aangegeven, dus ik ben tevreden.

Wijze van bezorging

Belachelijk dat jullie een produkt van 35 mm diameter thuislaten bezorgen en niet via de brievenbus, nu had ik het gemist en moest alsnog naar een afhaalpunt

• Klantenservice N.v.t.

Prima! producten voor de kippen besteld. Goede kwaliteit

Valse levertijden bij product

Op de website volgende werkdag bezorgd. Helaas bleek dit niet het geval en heb ik 1,5 week op mijn pakketje moeten wachten. Na een week gebeld, werd toegezegd dat hij dezelfde dag werd verzonden. Vervolgens 3 dagen later weer dezelfde belofte, maar nee. Gelukkig de dag erna toch een track en trace gekregen. Ik had hem hier besteld voor de snelle verzending, maar niet bleek daar van waar. Vandaar 1 ster. Het product was wel netjes verpakt.

• Klantenservice

Na een paar dagen geleverd met de post.nl

goede service

goede producten op tijd geleverd

betrouwbare en snelle leverancier

Product is van goede kwaliteit en snel geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en goede prijzen

Website had gelukkig het product en de levering was snel

• Klantenservice N.v.t.

Absoluut goed, alle afspraken nagekomen.

Diverse telefonische contacten gehad, vragen altijd naar tevredenheid beantwoord, alles op afspraak afgeleverd. Kortom, prima service.

Slecht

Kreeg telkens geen antwoord en het duurde een aantal dagen langer als dat er stond.helaas

Tevreden mits wat geduld

De levering liet wat op zich wachten, maar is uiteindelijk goed toegekomen en voldoet aan de beschrijving. Een handleiding voor de montage van de klep van de trapbak had handig geweest, maar mits even opzoeken op het internet was het snel gemonteerd en werkt het zoals het hoort. De opening tussen de zijkant van de klep en de bak is wel relatief groot, waardoor daar wel wat voer tussenvalt, waar de kippen niet aankunnen (of alleszins laten liggen).

Goede producten en service

Junai heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Soms duurt de levering wel iets te lang

Prima prijzen, beroerde communicatie

Diverse pluimvee benodigdheden besteld. Bestelling duurde een aantal dagen voor het aankwam. Via PostNL en mail werd ‘Winkelstraat’ genoemd en geen Junai… daar begint de communicatie. Daarna bleek er een manco te zijn; geen communicatie over na sturen, latere levering oid. Op app werd na 6(!) dagen gereageerd en twee maal naar ordernummer gevraagd. Maar die was al vermeld in de app. Nog 2x vermeld en direct er achteraan vragen naar ordernummer…. Lezen is blijkbaar een kunst… Als men bij Junai beter gaan communiceren ga ik er geloof in krijgen..

• Klantenservice

Netjes en snel geleverd. Product netjes en schroeven ook bijgeleverd. Prima

• Klantenservice N.v.t.

Het is goedkoper dan in een dierenwinkel heb jullie gevonden via Google super en vriendelijk ook

• Klantenservice

Snelle levering en n goed product

• Klantenservice

Een goed bedrijf wat nog service geeft.

Goede communicatie. Komen hun afspraken na.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.