Beetje lange levertijd, maar goeie prijs/kwaliteit

Idem

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Het ontvangen duurde wel een beetje lang, Mmar dit artikel was veel goedkoper dan op vele andere websites. En het product is wat ik ervan verwacht had.

10 dagen na de betaling nog niets ontvangen

De bestelling heb ik op 21 mei gedaan, direct betaald en een paar dagen later kreeg ik een track and race waarop de zending te volgen is. nu 31 mei heb ik nog steeds niets ontvangen. Er is gelukkig wel contact met de klantenservice, ze zijn nu aan het uitzoeken waar het pakketje is gebleven. aangezien het om een vogelkooi gaat zou die toch ergens moeten opduiken. Ik ga er van uit dat het cijfer hoger uitvalt als het product ofwel geleverd is of op een correcte manier afgehandeld.

Prima inorde

Alles netjes verpakt

Uitstekend!

Makkelijk te bestellen, ruime keuze, goede prijzen.

• Klantenservice N.v.t.

Complete levering binnen afzienbare tijd

Wanneer iets niet direkt leverbaar is bestellen ze het snel en zijn duidelijk over de levertijd, compleet dan alles bezorgen top

Snelle en goede levering

Goede ervaringen

Niet tevreden

Geen mail toen pakket is verstuurd. Waardoor ik dus niet thuis was toen pakket kwam. Ben 75jaar, rij geen auto, woon in een senioren buurt en kinderen wonen ergens anders. Dus dan heb je een probleem niemand kan het voor je halen. Moest op de fiets, heb al 20 jaar kunstknie. Vandaar dat ik online bestel, in mijn dorp is dit niet te verkrijgen, dan wordt het dus thuis afgeleverd als je online besteld, trackentrace en dan ben ik thuis. Jammer dat het zo gegaan is.

• Klantenservice

Goede service en snel geleverd.

Wij hadden een bestelling gedaan, maar was niet voldoende op voorraad. Wij wilde op vakantie en dan zou de bestelling telaat aankomen. Even gebeld om de bestelling te annuleren. Was geen probleem, het bedrag was snel terug gestort. Heel vriendelijk personeel. Top service.

• Klantenservice

Vandaag besteld, morgen al in huis. Alles is goed en vlug verlopen.

Correct!

Correcte en tijdige levering van de goederen

• Klantenservice

Niet de volledige bestelling gekregen

Ik had twee feed verdeler besteld en heb er maar èèntje gekregen.

Hele lange levertijd

Ik heb producten besteld en er bleek een product niet geleverd te kunnen worden. Uiteindelijk na 2 weken wachten de bestelling binnen gekregen. Was t niet meer nodig want onze kittens gaan komende week allemaal naar een nieuw huisje en hadden de 'grote' kattenbak van de moeder in gebruik genomen. Ik bestel de volgende keer mijn producten via een andere online dierenwinkel voor de rest van onze dieren.

Goed gegaan

bestelling netjes afgeleverd bedankt

• Klantenservice

Goede en vriendelijke klantenservice, snelle levering. Helemaal tevreden..

• Klantenservice

Top kwaliteit, betaalbaar en snel geleverd

top spullen

Zeer aangenaam verrast

Ik bestelde wat automaterialen bij Junai tegen een zeer gunstige prijs. Daarnaast werd de bestelling gratis verzonden naar België. Als nieuwe klant had ik even mijn twijfels en verwachtte dan ook ergens wel wat moeilijkheden, maar tot mijn verbazing werd alles dezelfde dag nog verstuurd en daardoor had ik de artikelen snel binnen. Vanaf nu ben ik hier vaste klant.

snel en prijs kwaliteit

snelle en correcte levering aan een scherpe prijs!

Goed product, tijdige levering

Product voldoet aan beschrijving. Juiste info over de levering. Wel veel reclame door kiezen van voordeelbonnen. Die voordeelbonnen leek je te moeten kiezen om product te kunnen kopen.

• Klantenservice

Duidelijke beschrijvingen van de producten op de website, vlotte levering.

Correct en snel geleverd

Positieve ervaring met dit bedrijf

• Klantenservice

Groot gamma van uitstekende producten

Prijs/kwaliteit Groot divers aanbod Snelle service en levertermijn

Nooit meer

Nooit bestel ik hier nog iets, amai. 5 weken moeten wachten op mijn bestelling

• Klantenservice

De bestelling werd snel verwerkt en verstuurd. Ik ben tevreden over de bestelde producten.

Klantenservice was wel goed

Levertijd was wel vrij lang

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.