Snelle en correcte leverancier

Heel blij mee

• Klantenservice

Mijn bestelling vlot ontvangen in België

positief

Geleverd zoals van een levering verwacht wordt.

Uitstekende service

Na mijn bestelling bleken niet alle producten op voorraad, onmiddellijk kreeg ik een mail met de verdere stappen en kregen we na een paar dagen onze volledige bestelling:)

top

goede prijs

prima product

Goed verpakt, goede prijs

• Klantenservice

Vlotte service en goede kwaliteit

Vlotte levering. Duidelijke productomschrijving en goede kwaliteit. Prijskwaliteit prima.

Vriendelijk,gedienstig,snelle levering.

Alles goed aangekomen,verpakking zou beter kunnen,breekbare b estelling.

• Klantenservice

Ondanks een ding als voorraad stond beschreven kreeg ik netjes bericht dat het iets langer zou duren.( Ivm toch niet voorradig). Mijn beestenboel en ik zijn weer super blij met de nieuwe producten.

• Website N.v.t.
  • Klantenservice

Aquarium kastje kwam beschadigd uit de doos

Als gevolg van een buitenlandse reis kwam ik dit weekend pas aan installatie toe. Helaas kwamen twee panelen beschadigd uit de verpakking. Tot slot blijkt ook het deurtje ook alleen maar linksdraaiend te monteren. Ik moest bij bestelling al eerst bellen of er sprake was van een deurtje Pakket kwam na vijf dagen. Was bekend, maar wel lang

• Klantenservice N.v.t.

Groot assortiment en snel verzonden

Duidelijke webshop met een groot assortiment en scherpe prijzen. Alle producten waren goed omschreven. Ze zijn goed aangekomen en ik ben er blij mee.

Niet goed

Heb een waterbakje gekocht, om te testen als het werkt bij mij. Maar het soldeerpunt is al kapot aangekomen. Het daar om een bakje van rvs dat je aan tralie kan hangen. Maar het schroefdraad is te kort waardoor hij niet goed vast kan zitten Ik kan hier hellaas geen foto plaatsen

Snel en betrouwbaar

Snel en goed

uitstekend

product snel en netjes geleverd!!!

juiste en snelle levering

Goed product en correcte levering

• Klantenservice N.v.t.

Snelle en goede levering van de bestelde producten.

Vlotte levering, goede producten

Ik bestelde allerlei producten voor mijn kippen, deze zijn netjes geleverd en van goede kwaliteit

• Klantenservice

Snelle levering en alles netjes verpakt

Bestelling niet binnen gekregen

Bestelling gedaan waarbij er ook een verjaardagscadeau bij zat. Bestelling ook op tijd geplaatst, niet bv de dag voor dat ik het nodig had. Niets geleverd gekregen. Na een aantal dagen een mail gestuurd de bestelling niet meer te willen ontvangen aangezien het al te laat was. Kreeg wel mail terug met reactie. De bestelling werd geannuleerd en kreeg het aankoopbedrag terug gestort.

• Klantenservice

Goede kwaliteit, voldoende keus, maar niet heel uitgebreid bij alle categorieën / diersoorten.

• Klantenservice N.v.t.

Ik had voor het eerst via junai een bestelling geplaatst en ben zeer tevreden alles is zeer goed en zonder schade aangekomen

Prima ervaring.

Alles prima geregeld. Alleen hoorde ik een tijdje niks wanneer het verstuurd zou worden. Had toen gebeld. Werd in de wacht gezet. Zou terug gebeld worden. Dat is nooit gebeurd. 2 dagen later had ik het pakket.

Tevreden klant

Fijne site en bij voorradig snel in huis. De prijzen zijn ook goed!

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.