Snelle levering,goede prijs en fijne vriendelijke klantenservice.

Redelijk goed

Het duurde even tot ik de spullen in huis had

• Klantenservice

De meelwormen waren goed gedroogd, het gewicht klopte en de prijs was goed. Netjes verpakt en snel verzonden

Snel en in orde ...

Zeer tevreden klant

perfect

kwaliteit boven verwachting, administratie top en supersnelle levering. Aanrader!!

Toppie!

Gewoon goed

Snel en correct

Snel en correct

In orde en correct

Ik heb hier meerdere revieuws tegen gekomen die voor sommige kunnen kloppen. Het gaf me voor een stuk schrik om te bestellen maar wegens een operatie van mijn hondje het er toch op gewaagd om een loopplank te bestellen zodat ze haar pootjes niet blijft belasten door steeds af en op de zetel te springen. Ik ben zeer tevreden van de service want zoals beschreven op de site , zeer vlug en op tijd geleverd. Bedankt om dit zo spoedig mogelijk te leveren. Verder geen negatief punt voor mezelf te melden.

uitstekend verlopen

goede ervaring

• Klantenservice

goed advies, vlotte en perfecte levering

geen nadere toelichting

geweldig

had een fietsmand gekocht , wat een fijne mand, stevig.gaas als kap is geweldig, fijn dat er dan geen vliegjes bij kan. rij in scootmobiel en dan zet ik de mand op voetenplankje.kan er prima tussen en heb nog plaats voor mijn voeten. zo kunnen we lekker toeren als goed weertje is

Alles goed

TWEEDE BESTELLING AL EEN WEEK AAN HET WACHTEN MOEST ERGENS ANDERS VOER KOOPEN KAN BETER!1

• Levering N.v.t.

Positief

Spullen zorgvuldig verpakt, netjes. Misschien iets snellere levertijd 1 week is wel iets lang in deze huidige tijd.

Zeer goede ervaring

Blij dat ik nog een bedrijf kon vinden die de prijzen niet belachelijk had verhoogt. Deze webshop hanteert nog nette prijzen. En snelle levering. Helemaal Top!

Perfect gewoon.

Beveel jullie graag aan. Alles verloopt heel vlot en professioneel. Dikke proficiat.

Altijd prima!

• Levering N.v.t.

uitstekend

Goede Service

Makkelijk bestellen. Ook een foutje wordt snel hersteld en makkelijk contact via Whatsapp.

Goede service, mooi product

Eierdozen maat L besteld. Zien er mooi uit (doorzichtig en rond). Enig nadeel is dat onze kippen grote eieren leggen, die er net niet in passen.

• Klantenservice

Goed product tegen een scherpe prijs

Snel geleverd en goede communicatie

Top material en levering

Super service

Bedankt dat jullie bestaan, dit was onze eerste maar zeker niet onze laatste bestelling.

• Klantenservice

Mijn ervaring is zeer positief

Razendsnelle verzending, vriendelijke klantenservice. Ik heb hier een kwalitatieve kunststof anti-schrokbak gekocht die je voor dat geld nergens anders in NL kunt krijgen. Ontzettend tevreden en zelfs een beetje verbaasd.

Redelijk

Prijs ok laat verzonden

Uitstekend en snel

Uiterst snelle afhandeling van de bestelde producten en perfecte levering door Postnl, een aanrader voor bestellingen via het web.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.