Prima levering en snel geleverd

Was prima ervaring

• Klantenservice

Alleen een bestelbevesting had het compleet gemaakt, nu moest ik een mail sturen om een uodate te vragen.

alles oké

Snelle klantenservice.

• Klantenservice

Goede producten, goede service.

Mooie hokken besteld. Mijn vraag wat vriendelijk beantwoord bij de klantenservice.

Op tijd

Duidelijk.info over bezorg tijden

• Klantenservice

a good online store! But we need to do something about the organization

The delivery took 4 days. but it was written on the website that what was bought today would be delivered tomorrow

• Klantenservice

goede kwaliteit en snel opgestuurd

Ik ben heel tevrede over de produkten planten en de zand voor de aquarium. Ik kreeg direkt een mail dat het een dag later kwam omdat de vooraad op was. De levering was niet helemaal goed gegaan maar dat kwam door de postbode

• Klantenservice

Leuke mensen en prima sfeer

kan beter

waarom alles in verschillende delen brengen . Heb momenteel nog steeds niet het apparaat ontvangen om het hok automatisch te sluiten /te openen. Wat is daarmee aan de hand

Flexibel en snelle levering

Op rekening betalen was geen probleem voor onze organisatie. De levering was snel en correct.

ja

• Klantenservice

Ben prima te woord gestaan en heel goed advies gekregen, super bedankt

• Klantenservice

Prima webwinkel en een hele goede klantenservice!

Ik had een artikel gekocht en betaald maar de levering kwam niet optijd. Nu bleek na bellen met de klantenservice dat het artikel niet meer voorradig was. Toen deden ze de sugestie om een ander artikel te kopen wat eigenlijk het zelfde was maar voor bijna de helft. De volgende dag al in huis en sneller dan het geluid het verschil teruggestort gekregen. Helemaal TOP!

Zeer betrouwbare webshop!!

Keurig en vlot afgehandeld. Zeer betrouwbare webshop!!!

• Klantenservice

Bestelling en afhandeling is zeer vlot verlopen.

Goede duidelijke informatie en vlotte verwerking.

Snelle levering,goed verzorgd

Mijn bestelling wetd snel geleverd en was netjes verpakt.

Top !

Top !

• Klantenservice

Zelf achter je bestelling aan zitten contact blijft uit indien geen vooraad

Had muggen larven besteld, deze waren blijkbaar niet leverbaar, echter omdat ik toevallig belde met de vraag over wat zuurstof planten. Ik vroeg hoe het gesteld was met de voorgaande bestelling aangezien ik geen leverings data had ontvangen. Hierop zeiden ze aan de telefoon dat de leverancier ze niet meer op vooraad hadden en ze bij de andere terecht moesten voor mijn bestelling! Tevens waren alle larven dood en niet zoals omschreven “levende” muggenlarven. Als je een bedrijf wil aanduiden dat door 12 jarige gerund word dan is dit de daadwerkelijke winnaar. Jezus wat slecht. Tevens was de helft van de zuurstof planten ook zo goed als dood

• Klantenservice

Moerings Riccardia aquarium mos, weinig en niet vers.

Moerings Riccardia mos | Koraalmos | In vitro cup besteld voor in het aquarium. 2 vierkante centimeter kreeg ik na 4 dagen. Terwijl het zogenaamd op stock was. Niet vers en 1/3 van wat ik verwacht had... Aquarianen wegblijven daar.

Snelle bezorging

Bezorging is snel, prijzen redelijk.

• Klantenservice N.v.t.

Doos kapot en zo voor de deur gezet.

Plastic doos was kapot en de bevroren buffalo wormen waren geheel ontdooid. Heb de doos direct weg moeten gooien.

• Website N.v.t.

Top service !

Vlot , snel , prima prijs/kwaliteit. Aanrader +++++

Supersnelle levering

Prima service, voor herhaling vatbaar

• Klantenservice N.v.t.

Snel verzonden en mooi product

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.