Snelle correcte levering

Prima tevreden.

• Klantenservice

Alles op voorraad voor onze Mc Vogeldrive!

Omdat de kippen en de tuinvogels ons arm eten maar eens groot en voordelig ingeslagen hier bij Junai: enkele troggen met meelwormen en pinda's, vogelpindakaas en vetbollen en meteen ook iets lekkers voor de hond besteld. Goed verpakt kwam het enkele dagen later aan, en de Mc Drive voor onze gevederde vrienden draait weer op volle toeren.

Perfecte levering.

Op tijd en volgens de gestelde eisen ontvangen.

• Klantenservice

Prima product voor een goede prijs. Zeer snelle bezorging.

Prima product voor een goede prijs. Zeer snelle bezorging.

• Klantenservice N.v.t.

mijn pakje werd vlug geleverd

Prima.

Snel, goed. Niks om aan te merken.

heel tevreden mee

ik had een standaard vogelvoer verwacht, maar het was vogelvoer met ook pinda,s er in ,en zonnepitten.

Redelijk

Jammer dat adres verkeerd was zodoende kwam eerste zending niet aan uiteindelijk is het goed geken

Goede aflevering

PRIMA PRODUCT

DE HAMSTERREN DOET WAT IE MOET DOEN ENW ERKT ZOALSOMSCHREVEN

• Klantenservice N.v.t.

Goede prijs, hebben zga alles

Prima artikelen, prima prijzen, en groot assortiment maaaarrrrrr..... een groot nadeel welke ik nu meermaals heb ervaren is dat als je meer dingen besteld, en iets blijkt toch niet voorradig te zijn (ondanks dat op de website 'voorradig' staat) dat je dan pro-actief geen bericht krijgt totdat je zelf contact opneemt waar het blijft. - Hetgeen automatisch betekend dat de levertijden "through the roof" gaan en totaal niet volgens de belofte op de website. - Als er op de website zou staan hoeveel artikelen er voorradig zijn "nog xxx artikelen voorradig" dan is het minder een black box. - Ze proberen je order te bundelen (logisch) maar wachten dan gerust een week of 2 op een klein artikeltje alvorens ze je wat gaan sturen. Erg onhandig als je voer/medicijnen of iets "cruciaals" besteld voor je beestjes wat je redelijk snel in handen wil hebben... Daarom mijn matige cijfer voor zowel de website als ook de levering als de klantenservice voor deze partij, omdat met bovenstaande info je het eigenlijk niet echt kunt vertrouwen dat je tijdig krijgt wat je hebt besteld, je de website voorraad niet kunt vertrouwen en de klantenservice niet pro-actief contact opneemt... Ik sta momenteel weer op het punt om een order van zo'n 20 artikelen te bestellen van zo'n 300€, ben benieuwd hoe snel ik dat in zijn totaal zal krijgen en welke artikelen toch niet op voorraad zijn ondanks dat dit wel op de website staat aangegeven.

Gewoon goed

Netjes en snel geleverd

• Klantenservice

Handig kastjein juiste hoogte.

Ik heb dit kastje voor in de keuken gekocht. Vond het in elkaar zetten makkelijk, alleen draaien sommige schroeven door waardoor je puntjes aan de zij/buitenkant ziet. Gelukkig wilde ik het kastje in een loze ruimte van aanrecht en muur zetten, dus zie je het niet. Wel supersnelle levering.

• Klantenservice N.v.t.

Alles top ik bestel nog maals dank u rigo vandevelde hazenbroekstraat 51 3545 loksbergen halen dank u

• Klantenservice

Zeer tevreden van mijn aankoop alles werkt perfect. Het was netjes verpakt. En snel geleverd. Zeer goede service.

• Klantenservice

Snelle levering, enige spijtige is de kurk stronk had meerdere kleinere verwacht dan 1 grote maar is uiteindelijk geen probleem

• Klantenservice

alles kwam in goede staat aan

We hadden de bestelling wel een dag eerder verwacht maar uiteindelijk kwam alles goed aan

• Klantenservice

Best prijs en groot aanbod

Voordelig en groot aanbod en goede levering. Aanrader!

Alles oke

Geen problemen alles geleverd zoals werd medegedeeld. Aanrader.

Goede communicatie

Levering duurde wat lang, maar toen ik ernaar vroeg gelijk duidelijk antwoord dat producten niet op voorraad waren. Tevreden!

• Klantenservice

Alles snel en goed ontvangen.

Goede prijs / kwaliteit verhouding

• Klantenservice N.v.t.

Prima geregeld en snel gelevrd

Ondanks dat er onvoldoende voorraad was voor mijn bestelling is het product toch snel geleverd.

Slecht afgewerkt

Huisje sluit niet volledig af aan de zijkanten

Duidelijke website, snel geleverd

Duidelijke artikelkeuze en omschrijving. Ik vond meteen wat ik zocht en ook snel geleverd!

Snelle en goede service

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.