Onduidelijke en trage service

De artikelen zijn goed en betaalbaar, maar leveren is een drama. Op de website staat bij bestellen dat er voldoende voorraad is en de volgende dag geleverd wordt. In werkelijkheid hebben ze van alles maar 1 stuk en moet je een week wachten. En als je belt hoe het zit krijg je nog een andere levertijd te horen dan hoe je dat dagen later per mail ontvangt. Als je daar bestelt vanwege de levertijden is er maar 1 conclusie: Slecht!

• Klantenservice

Afbeelding is net zoals levering

• Klantenservice

Goede prijs, snel geleverd.

Scherpe prijs voor meelwormen! Mijn kippen eten ze super graag. Levering verliep vlot en probleemloos.

• Klantenservice N.v.t.

Zoals altijd snel geleverd!

Zoals altijd snel geleverd!

• Klantenservice

Levering snel ontvangen, dat was voor ons even heel belangrijk omdat we plotseling zonder voer zaten (onze fout natuurlijk...).

Nette klantenservice

Groot assortiment met redelijk snelle levering. Erg goede klantenservice, snelle reactie en zeer goed bereikbaar.

Positief

Goede service, snelle levering.

Top levering

Toplevering netjes verpakt en snelle service Produkt een 10

• Klantenservice N.v.t.

Snel geleverd, goed product, doet precies hoe beschreven, mijn hond is ook blij mee

Duidelijk proces inkoop, goede beschrijving en juiste informatie

Fantastish

Ik heb 5 hondjes . En gebruik deze vloeistof om m.n vloer schoon te maken. Het doet wat het zegt. Stop urine lucht. Koop het zeker weer. Ben er zo blij mee. Fantastisch spul

• Klantenservice

S’avonds bestelling geplaatst, volgende dag al geleverd, super

• Klantenservice

Twee bestellingen na elkaar gedaan,,(was per toeval omdat ik iets vergeten was),toch zijn mijn twee bestellingen de volgende dag al toegekomen,,heel blij mee,,,SUPER. De Wit M.H.

Fijne reklame Snel geleverd Netjes verpakt

goede website, snelle levering

Goede ervaring

Groot assortiment en nette prijzen, keurig verpakt en geleverd. Misschien niet de snelste webshop (maandag besteld, donderdag pakket binnen) maar we raken ook verwend tegenwoordig

vlot verlopen

vlot verlopen en zeer vlug de bestelling gekregen ...enkel bij bestelling met mijn smart phone kon ik de betaling niet afronden...daarmee herbegonnen met mijn tablet ...toen lukte het wel ...zeer vlugge levering

• Klantenservice

Aangenaam winkelen en netjes geleverd.

Alles vlot gevonden, overzichtelijk en daarna alles correct geleverd.

alles prima verlopen

goede kwaliteit van mijn goederen en perfecte aflevering

• Klantenservice

Heel goed voor weinig geld

Ik kende de site niet maar het is prima bevallen. Niet duur, snel geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Goede zak voer voor mijn honden

Heb 2 Labradors beiden voor jachttraining en met de jacht, dus er moet gewerkt worden

Goed en snel

Eenvoudig kunnen vinden wat.ik zocht en snel geleverd

• Klantenservice

Duidelijke webshop, vlotte afhandeling en levering.

• Klantenservice

Netjes alles op tijd geleverd

Levering en producten allemaal netjes in orde

niet zoals gedacht

vanaf eerste bestelling ging het mis, vermoedelijk niet met kwaadwilligheid maar slechte opvolging op de zaak JUNAI

• Klantenservice

Correcte prijzen en afhandeling van de bestelling.

Hadden 2 producten besteld via de site. Deze zijn apart toegekomen, telkens met de juiste informatie van afhandeling en verzending.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.