Prima bedrijf.

Zeer tevreden over dit bedrijf! Goede prijs en kwaliteit verhouding. Een echte aanrader.

• Klantenservice N.v.t.

Snel geleverd tegen lage prijs

Op vrijdag goederen besteld en de woensdag erna ontvangen! De prijs was een stuk lager dan bij de concurrentie. Verpakking was matig; de goederen waren zonder opvulmateriaal in een verzameldoos gestopt.

Mooi product

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Over het geleverde product ben ik tevreden. Kortom een fijne ervaring.

• Klantenservice

Goede service, snelle reactie en goede kwaliteit.

• Klantenservice

Ze lieten mij weten via mail dat de bestelling nog niet compleet was, na een paar dagen alles in huis. Topservice!

• Klantenservice

Goede service maar levering is niet best.

Alle kippenvoer, werd los verstuurt en de vlas ook. Veel kwam beschadigd of compleet kapot aan. Levering op een pallet zou zoveel makkelijker en beter zijn.

• Klantenservice N.v.t.

zeer tevreden over de producten

SUPER

GEWOON GOED

Niks op aan te merken

Verwerking duurde wel even

Het verwerken duurde even waardoor ik mij afvroeg of het wel goed geregeld was. Maar na contact via berichtje kreeg ik snel antwoord en was het snel geregeld. Site is alleen erg traag.

• Klantenservice

Helder bestellingsproces en correcte levering van producten.

JunI heeft een groot assortiment en daar ben ik zeer tevreden over. Het bestellingsprces loopt soepel en de informatie over de voortgang is helder. Aandachtspunt is de weergave van de Website op een mobiele telefoon. Daar lijken wat bugs in te zitten. Levering en afhandeling is ook top. Kortom een professionele webshop die goed levert.

uitstekende service

vandaag besteld morgen in huis prima service

Très bien

Je n'ai pas reçu ma commande en 24h comme indiqué sur le site, il a fallu quelques jours. Mais à part ça, tout était en ordre, les prix sont intéressants, tout est arrivé en parfait état.

• Klantenservice N.v.t.

Eerste aankoop en vlot verlopen eveneens heel tevreden met het zaadmengsel.

Heel goed.

• Klantenservice

Goede communicatie. Duidelijk en efficiënt.

• Klantenservice

Product is prima en de levering snel

het konijnenhok is prima en snel geleverd.

• Klantenservice

lang wachten geen coordinatie in the follow up

geen stock niet op website gemeld. dan voorstel op refund of wachten Wachten duurde heel lang en de communicatie (goed dat er een was) was niet helemaal gepast bij de situatie en van 3 verschillende person die niet samen praten voor dat de communicatie opgestuurd wordt.

Alles perfect

Alles samen aange,kregen Alleen wat langer wachten op levering

Perfect wat ik zocht

Dit is van supergoede kwaliteit een echte aanrader

quick delivery

My order arrived soon and the products are good

• Klantenservice N.v.t.

Alles goed en snel geleverd.

Mijn bestelling werd snel en goed geleverd.

Goedkoop

Bezorging duurde ongeveer een week, maar het voer voor mijn parkieten is hier het goedkoopst.

Late levering

Mijn warmtelamp zou de volgende dag bezorgd zijn, voor 22u besteld dus morgen in huis staat er. 4 dagen later kwam mijn warmtelamp binnen

correcte levering.

correcte levering

Mooie krabplank

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.