Good product but slow delivery

The product was just as described, the only downside is that it took longer than I expected to be delivered.

Netjes op tijd bezorgd

Netjes op tijd bexorgd

Zeer goed, snelle levering

Snelle levering, duidelijke omschrijving, goed product

Snelle verzending

Fijne ervaring

Levering was minder snel dan op de site beloofd, maar nog steeds vlot. Goed assortiment en scheelt een hoop geld.

Super goed

Juist een beetje lang moeten wachten

• Klantenservice

product snel ontvangen en exact wat ik verwachte

erg compleet assortiment en snelle levering welke gratis is boven de drempel van 50 euro!

• Klantenservice N.v.t.

Er stond 6 werkdagen levertijd maar al sneller in huis. Ook de prijs is voordelig

Helemaal naar verwachting

Helemaal naar verwachting. Prima!

Overzichtelijke webwinkel

De foto's in de webwinkel kunnen wel een update gebruiken. Ik bestelde een blauwe Trixie Friends On Tour vervoerstas, zoals op de foto, maar kreeg een groene. Op deze productpagina was geen kleurkeuze mogelijk. Nu kan ik prima met de andere kleur leven, maar de verwachten waren anders. Vier dagen na de bestelling belde ik op om te vragen wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. In de webwinkel stond niet iets van: levertijd zoveel dagen. Ik kreeg te horen dat het artikel besteld was en die dag zou binnenkomen in de winkel. De volgende dag zou ik het dan thuis krijgen. Dat klopte!

Goede prija

Levering kan sneller

• Klantenservice

Zeer goede huisprodukten en tijdig verstuurd

Eerste aankoop bij Junai zeker niet de laatste

• Klantenservice

Zeer snel verstuurd en ontvangen.

• Klantenservice N.v.t.

Lang moeten wachten achter mn bestelling

Ik heb lang moeten wachten achter mijn bestelling

prima en snel

zie boven

• Klantenservice

Snelle levering en product zoals verwacht

• Klantenservice N.v.t.

Geweldig ze maken het waar

Ik koop zeker meer hier

• Klantenservice N.v.t.

Snelle service en uitgebreid assortiment

Het bestellen bij Junai gaat heel gemakkelijk. Er is keuze uit een omvangrijk assortiment met een aantrekkelijke prijs. De verzending verloopt heel vlot, uitstekend.

• Klantenservice

Goede service, goede prijs.

Alhoewel in eerste instantie verkeerde levering, toch perfect opgelost.

• Klantenservice

Snelle levering, goede producten op één na, retourneren minpunt.

Snelle levering van meerdere producten. Helaas één product wat niet voldeed aan de verwachting Stond geen goede duidelijk informatie op de site. Gratis retourneren kan, je krijgt dan alleen een tegoed bon. Bij betalen van je retour zending krijg je je geld terug. De retour service vind ik een minpunt, als je iets besteld waarvan de informatie op de site niet klopt/ niet duidelijk is, wil ik graag mijn geld terug. Over het algemeen tevreden over de levering en de producten

Snelle en correcte levering

De producten die werden aangekocht werden voordelig geprijsd. De levering was correct.

• Klantenservice

ruim assortiment en goed bereikbaarr

alle materialen voor pluimvee zijn goed voorhanden. mijn bestelling bleek één artikel te hebben dat niet op voorraad was. Toen ik vragen over de levertijd had werd ik telefonisch snel geholpen. Prima ervaring.

Snelle levering, goed verpakt

Artikel besteld, de volgende dag al in huis. Vogels eten er goed van . Dus jullie worden voor ons vaste klant .

• Klantenservice

Super snel ontvangen en goed product

We hebben de olijf stokken besteld voor onze honden. Mooi hout, goed formaat zoals beschreven en onze Malamutes zijn er gek op en zijn voorlopig weer zoetZ

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.