Pluspunten
Als er problemen zijn denkt met mee om een oplossing te vinden.Is de oplossing gevonden dan wordt er goed advies gegeven en kan men een keuze maken prima
VerbeterpuntenBelangrijk is om goede afspraken te maken om zo teleurstellingen te voorkomen
Graag reactie op klacht d.d. 28-12-2016...
Beste heer/mevrouw,Inmiddels hebben we contact met u opgenomen. Zoals afgesproken zijn de mokken met onjuiste bedrukking aan u gecrediteerd. Daarnaast krijgt u ook 10% korting op een vervolg order. Met vriendelijke groet,Sam Reijnen
Pluspunten
Prettig contact en begeleiding bij keuze en opties.
VerbeterpuntenTav communicatie: helaas is aantal keren email laat beantwoord en bleek een collega ziek. Dat kan ook gecommuniceerd worden. Daarnaast is uiteindelijk 1 product minder geleverd dan gepland. Onduidelijk waarom. Wel keurig gecrediteerd.
Pluspunten
Prima service en ontzettend leuk geschenk!
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Mevrouw heeft het heel snel weer opgepakt en actie ondernomen
VerbeterpuntenMevrouw was ziek geweest, er was iets niet goed gegaan met onze bestelling
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle levering, vriendelijk klantencontact.
Pluspunten
Goed meegedacht. Mooi resultaat en precies op de afgesproken tijd geleverd in mooie doosjes
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Bedankt voor de snelle en goede levering van onze pennen. Ze worden enthousiast ontvangen.
Pluspunten
Excellent communication and prompt service! Highly recommend them. We organized USB bracelets for our university - they look fab. All went very smoothly.
Pluspunten
Snelle levering, netjes, product goed.
VerbeterpuntenBij de aanvraag voor enkele samples was het niet duidelijk dat bij het houden ervan (zonder te bestellen) er kosten aan verbonden waren. En uiteraard bij het niet houden ook, via retourverzendkosten. Dat an sich is best begrijpelijk, maar het is fijn als het vooraf helderder gecommuniceerd wordt.
Beste Conny zoals laten zien, stond het op de orderbevestiging en op de website ook aangegeven :) We doen ons best om alles zo duidelijk mogelijk aan te geven zodat niemand voor een nare verrassing komt te staan. Met vriendelijke groet, Wendy
Pluspunten
Snelle en correcte afwikkeling van de vragen en opdracht
Ik heb 100 tasjes besteld maar heb er maar 97 gekregen. Wel voor 100 betaald.
Beste N. den Broeder, Heeft u hier bij de verkoop ook een melding van gemaakt, want dan is de credit wellicht al onderweg?
Pluspunten
Alles is zeer positief verlopen. Zeer goede communicatie. Grote bereidwilligheid.
Pluspunten
Levert snel, klantvriendelijk, duidelijk, goed product.
19 Pompmolenlaan B
Woerden 3447 GK