netjes en snel
Beste Wim, dank voor je review, wat zal de koffie lekker smaken uit de nieuwe bekers met jullie logo :) Groetjes Wendy
Prima service, goed geholpen door Rebecca. Alleen een beetje jammer dat de betaling niet goed verwerkt was waardoor de opdracht in pauzestand ging. Uiteindelijk toch nog (net) op tijd geleverd.
Goedemorgen Daan, bedankt voor je review! Fijn dat we de order nog zo snel voor je konden produceren en leveren. Ik wens je heel veel plezier van wijnsets en succes met uitdelen! Graag tot een volgende keer. Groetjes Rebecca – Team RG
500 glazen bidons met afdruk besteld voor WORonline. Zien er fantastisch uit. Levering kwam onder druk te staan, maar Relatiegeschenken zocht zelf tijdig contact, kwam met een alternatief en regelde op eigen initiatief een expresbezorging. Complimenten dus.
Hoi Johan, Bedankt voor je mooie complimenten! Fijn dat de flessen naar wens zijn geleverd – en optijd! Heel veel plezier met het wegegeven en graag tot de volgende keer! Groetjes Rebecca – Team RG
Rebecca heeft me heel fijn geholpen! Heel fijn hoe ze meedacht in de grootte van het bestand en de mogelijkheden die er zijn voor het drukken op de pashouders. Ook de tussentijdse communicatie van bestelling tot levering verliep heel prettig. Een volgende keer zal ik zeker weer eerst naar dit bedrijf uitrijken!
Hoi Kim, bedankt voor je mooie review! Ik ben blij dat het eindresultaat zo mooi is geworden. Heel veel plezier van de kaarthouders en graag tot de volgende keer. Groetjes Rebecca – Team RG
Ik heb notitieboekjes besteld om als relatiegeschenkje aan mijn klanten te geven, de boekjes waren redelijk snel in huis en zagen er heel mooi afgewerkt uit met mijn eigen logo, een beetje metalic-glanzend erop. Klein minpuntje: de elastieke band die het boekje dicht hoort te houden in je tas, zat bij levering halverwege de pagina's bevestigd, waardoor er nu kreukels zitten op enkele bladzijden in het midden. Ik begrijp niet waarom dit zo gedaan is, maar het lijkt mij beter om ze gewoon te laten waar ze horen te zitten.
Beste Danielle, Hartelijk dank voor je review. Wat betreft het elastiek, kan je daar foto's van maken en even mailen? Was dat bij ieder boekje zo? Ik kan me voorstellen dat met het drukken het elastiek er even af moet, maar dit gaat normaal na het drukken weer terug op de oorspronkelijke plek. Je hebt mijn mail adres ik zie de foto's graag tegemoet. alvast bedankt, groetjes Wendy
Fijn contact en hele snelle levering met het gewenste resultaat!
Hoi Daphne, bedankt voor je mooie review! Fijn dat de powerbanks naar wens zijn geleverd. Ik wens je er heel veel plezier van en graag tot de volgende keer. Groetjes Rebecca – Team RG
Ik belde voor meer informatie over een artikel. Wendy dacht mee en zorgde dat de offerte snel in de e-mail zat. Het was fijn contact en snel geleverd.
Beste Ilona, Dank voor je mooie review en veel plezier van je bestelde artikelen. Je zal er vast weer iets moois van maken.
Mijn contactpersoon heeft aan maar weinig woorden genoeg om precies met de optie te komen zoals ik het in mijn hoofd had. Snelle verwerking, snelle levering.
Behulpzaam, geduldig en meedenkend. Heel fijn geholpen, al meerdere keren.
Hallo Mariska, Dank je wel en heel graag geholpen! Veel plezier met het uitdelen van de balpennen en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes Team RG.
Meerdere schorten voor mijn schilderworkshops laten bedrukken. Ze zijn echt super mooi geworden. Fijne begeleiding en snelle levering
Hoi Elaine, Dank je wel voor je mooie review! Heel erg veel plezier van de schorten en graag tot een volgende keer! Groetjes Rebecca – Team RG
Goede service!
Dank je wel Anika, veel plezier met de strandballen. Groetjes Wendy
Wij hebben koelrugtassen besteld, voorzien van ons logo. Hierin meerdere opzetjes gekregen waardoor we de juiste keuze konden maken. De rugtassen zijn netjes en snel geleverd.
Hoi Jarco, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we samen tot een mooi eindresultaat zijn gekomen! Heel veel plezier van de tassen en graag tot een volgende keer. Groetjes Rebecca – Team RG
betrouwbaar, volgens afspraak en ruime keuze
Hallo Jeroen, dank voor je mooie review! Met dit weer zijn de brillen ook wel fantastisch om uit te delen en te gebruiken. Veel plezier er van. groetjes en graag tot de volgende keer. Wendy
Beste Relatiegeschenken, ik heb een zeer prettige ervaring gehad bij jullie. Klantgericht, snel antwoord op mijn mails, mooie samples ontvangen en buitengewoon beleefd en vriendelijk. Over het product zelf ben ik zeer tevreden, het ziet er goed uit en is wat ik ervan had verwacht! Hopelijk tot de volgende keer!
Beste Smits, Bedankt voor uw mooie review, het was zeker een prettig contact en fijn dat we tot zo'n mooi eindresultaat zijn gekomen. veel plezier van de caps en inderdaad hopelijk tot een volgende keer. hele fijne dag. groetjes Wendy
Goed geholpen, duidelijke voorbeelden en een mooi resultaat!
Hallo Amber, dank je wel, super lief! veel plezier met de pennen. groetjes Wendy
Rebecca heeft ons goed geholpen en snel geschakeld zodat wij binnen een week nog onze relatiegeschenken konden overhandigen. Erg fijne samenwerking en de producten waren wij ook erg enthousiast over!
Hoi Deliana, bedankt voor je mooie review! Fijn dat alles op tijd is aangekomen voor jullie event en dat de tassen naar wens zijn! Heel veel plezier ervan en graag weer tot een volgende keer. Groetjes Rebecca – Team RG
Contact via de mail loopt ook uitstekend. Eind Juli weet ik pas of alle klokjes goed werken, maar ik heb er het volste vertrouwen in.
Beste Toon, dank je wel voor de mooie review en het prettige contact. veel plezier met uitdelen. groetjes Wendy
Weer een bestelling gedaan en wat zijn we weer goed geholpen. Goed meegedacht en snel geleverd. Ook het resultaat ziet er weer fantastisch uit! Tot de volgende keer!
Hallo Remo, Wat goed om te horen dat alles gelukt is! Graag tot de volgende keer. Groetjes Wendy
super. en erg blij met het resultaat
Jullie gaan alvast een mooie zomer tegemoet met de geweldige gepersonaliseerde handdoeken. veel plezier! tot snel. groetjes Wendy
Wij zochten naar een gepersonaliseerd en origineel geschenk voor een groot team. We werden persoonlijk geassisteerd en dit werkte heel prettig. We hebben nu een product dat volledig naar wens is!
Fijn geholpen.
Fijn geholpen en denkt mee! Heel Fijn
Dank je wel Pieter :)
Alles verliep vlotjes zoals altijd. Via mail alles kunnen regelen op enkele dagen tijd. Na betaling super vlot de hoedjes ontvangen. Uitstekende opvolging.
Hoi Lobke, Bedankt voor je review! Fijn dat de zomerhoedjes weer naar wens zijn geleverd. Heel veel plezier ervan en graag weer tot een volgende keer. Groetjes Rebecca – Team RG
We zijn super blij met het resultaat! Ook erg fijn geholpen!
Dank je wel, fijn ook dat het nog gelukt is voor het weekend te leveren. Veel plezier met uitdelen. groetjes Wendy
Rugtasjes met logo besteld Keurig meegedacht,prima communicatie Snelle levering
Hallo Bernadette, Dank voor deze mooie review. Veel plezier met wandelen. Ik ga duimen voor mooi weer. Groetjes Wendy
19 Pompmolenlaan B
Woerden 3447 GK
Click here to view our Thuiswinkel Zakelijk certificate.