Ik had een beetje haast met de goodies bestellen. Na bestellen en betalen kreeg ik binnen een kwartier al contact relatiegeschenken.nl. Er waren wat dingen mis met het bestand dat ik had aangeleverd, maar na wat op en neer mailen was dat snel geregeld, binnen 3 dagen na goedkeuring van de proefdruk stond alles voor de deur, snelle, goede service en erg behulpzaam! Zeker aan te raden!
Goedemorgen Emma, dank je wel voor deze mooie review! Fijn te lezen dat je zo enthousiast bent over onze service en de levering met de stressballen. Heel veel plezier ervan en graag weer tot een volgende keer. Groetjes Rebecca - Team RG.
Ik werd enorm goed (en snel!) geholpen door Rebecca. Ik had last-minute relatiegeschenken nodig en ik kreeg goede begeleiding en voorstellen, alles werd supervlot opgevolgd en ik heb alles nog sneller dan afgesproken mogen ontvangen. Heel fijne en professionele samenwerking!
Goedemorgen Hanne, Bedankt voor deze mooie review! Ik heb je met veel plezier geholpen en ben blij dat alles op tijd is geleverd. Graag tot een volgende keer! Groetjes Rebecca - Team RG.
Pennen gekocht. Niet de plastic wegwerp maar mooie. Snel geleverd inclusief inscriptie.
Goedemorgen Harry, Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat de pennen naar wens zijn geleverd, heel veel plezier ervan en graag tot een volgende keer. Groetjes Rebecca - Team RG.
Hele fijne samenwerking met Rebecca en Wendy, kennen hun producten goed en weten wat ze verkopen. Heel fijn om mee te bellen en mailen. UPS zending vond ik minder fijn, maar dat is persoonlijk.
Goedemorgen Deidre, Bedankt voor deze mooie review! We hebben met veel plezier met je samengewerkt om het juiste cadeau te vinden. Heel veel plezier van de rugbyballen en graag tot een volgende keer. Groetjes Rebecca en Wendy - Team RG.
Ik was zelf wat laat met mijn bestelling, maar met een spoed levering naar Griekenland kwam het ook nog op tijd! Super aardig aan zowel de telefoon als aan de mail! Kortom...een aanrader!
Dank je wel Pim! En nu duimen dat we in de finale komen. Hup Holland Hup! Groetjes Wendy
Helemaal happy met relatiegeschenken. Snelle levering, eerlijke prijs en kwaliteit spulletjes
Hallo Jan, Dank je wel :) de handdoeken zijn erg leuk geworden. Hier gaan jullie zeker plezier van hebben. graag tot de volgende keer weer. groetjes Wendy
Ons contactpersoon bij Relatiegeschenken is Rebecca. Zij reageert snel op onze vraag en is realistisch naar ons toe. Fijn om met haar samen te werken.
Hoi Sietske, bedankt voor deze mooie review! We hebben weer een aantal mooi orders mogen leveren voor jullie events. Heel veel plezier ervan en graag weer tot een volgende keer. Groetjes Rebecca - Team RG.
Snelle reacties, denken mee en vriendelijke medewerkers
Goedemorgen Nadia, bedankt voor deze mooie review! Heel veel plezier van de handdoeken en graag tot een volgende keer. Groetjes Rebecca - Team RG.
Hele goede service, eigenlijk verliep alles op rolletjes. En we zijn blij met het eindproduct!
Goedemiddag Marion, Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat alles naar wens is verlopen en jullie blij zijn met het eindresultaat 🙂 Heel veel plezier van de thermos mokken en graag tot de volgende keer. Groetjes Rebecca - Team RG
Zie samenvatting boven
Goedemorgen Opa Fien, bedankt voor deze mooie review! Ik wens u heel veel plezier met het uitdelen van de powerbanks aan de kleinkinderen op uw verjaardag! Nogmaals, alvast gefeliciteerd en ik wens u een hele mooie dag! Groetjes Rebecca - Team RG
Voor een aanvraag voor meerdere producten heb ik contact gehad met dit team en dat is zeer prettig verlopen. Ik heb steeds met twee vaste contactpersonen gesproken, die goed op de hoogte waren van elkaars werkzaamheden. Dat zorgde voor duidelijke communicatie en korte lijnen. Er werd snel geschakeld en actief meegedacht in oplossingen. Wat vooral opviel, is de fijne balans: professioneel en commercieel waar nodig, maar nooit opdringerig. Juist behulpzaam tot precies het punt waar het moet – dat werkt erg prettig. Het contact was daarnaast ook gewoon leuk: open, toegankelijk en met een gezonde dosis humor. Dat maakt samenwerken net even aangenamer. De samples waren bovendien snel geregeld, wat het geheel compleet maakte. Al met al een zeer positieve ervaring met een betrokken en professioneel team. Zeker een partij waarmee ik graag opnieuw samenwerk.
Dank je wel voor deze supermooie review! Heel leuk om te lezen dat niet alleen onze snelle schakeling en professionaliteit, maar ook de open sfeer en een beetje humor zijn opgevallen. Precies die balans proberen we elke dag te vinden. :) We helpen je een volgende keer met net zoveel plezier weer! Groetjes Rebecca & Wendy
Ben 89 j dus niet zoveel ervaring met computers Maar door het goede advies en service ben ik zeer tevreden met het resultaat
Beste Mevrouw Ellen, Hartelijk dank voor deze mooie review. Blij dat we u mochten helpen met de kaarthouders en dat het naar wens is verlopen. Zoals u zelf al aangaf: Make every day a happy day! Lieve groet van het hele team!
Product kwam redelijk snel aan. De print is ook van hoge kwaliteit. Wel redelijk prijzig.
Goedemiddag Hans, Bedankt voor de review! Fijn dat de levering vlot is verlopen en dat de bedrukking naar wens is. Heel veel plezier van deze mooie Bobby rugzak en graag tot een volgende keer. Groetjes Rebecca - Team RG.
Op onze aanvraag kwam snel een reactie met aanvullende aanbevelingen. Plezierig contact, snelle levering en prima producten.
Beste Marcel, Hartelijk dank voor het delen van je mooie reviews, hier en op Google, en daarbij het vertrouwen in Relatiegeschenken.nl. Fijn om te lezen dat je onze snelle en correcte communicatie, de levering én de producten zo positief hebt ervaren. We hebben het contact als zeer prettig ervaren en helpen je in de toekomst uiteraard graag weer verder bij een volgende aanvraag! Nogmaals dank voor je aanbeveling, Groetjes Rebecca - Team RG
Na bezorging werd ik gebeld of ik het pakket goed had ontvangen wat ik erg waardeerde!
Beste Milan, Dank je wel! fijn dat de bekers op tijd aangeboden zijn. Hopelijk hebben jullie een geweldige race gehad. Groetjes Wendy
Ik heb fantastisch contact gehad met een accountmanager van Relatiegeschenken voor het leveren van rugzakjes en bedrukte pennen met het logo van onze vereniging ten behoeve van een jubileumdag. We hebben een paar keer heen en weer gemaild en niets was te veel qua vragen. De levering van de tasjes ging geruisloos goed, de pennen daarentegen werden later geleverd dan gepland en verwacht en had met de pakketdienst te maken en is goed vlot getrokken door de accountmanager. Niets dan lof voor de goede communicatie en dienstverlening.
Goedemorgen Alfred, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review en het vertrouwen in Relatiegeschenken.nl! Ik heb je met veel plezier geholpen en fijn om te lezen dat de rugtasjes en pennen goed zijn ontvangen. Dank ook voor je begrip rondom de latere levering van de pennen. De prettige samenwerking en het fijne contact maken ons werk extra leuk! Graag tot de volgende keer. Groetjes Rebecca - Team RG
Goede service en snelle levering. Product ziet er goed uit. Betrouwbare shop om mee te werken.
Hi Estera, dank je wel! Hoop dat jullie een leuk event hadden. Graag tot de volgende keer! groetjes Wendy
Wij hebben slabbetjes besteld met opdruk. Deze opdruk kon ik niet als sticker aanleveren hier hebben ze ons goed in geholpen. Snelle en duidelijke communicatie! Top!
Dank je wel en heel graag gedaan. Groetjes Wendy
Prettig, goed en snel.
Hallo Elisabeth, Veel plezier van de mokken. volgende keer helpen we graag weer verder. groetjes Wendy
Onze school bestaat dit jaar 60 jaar. Met de goede hulp van Wendy hebben we een mooie bidon met opdruk besteld. Alle kinderen hebben nu een mooie bidon met de naam van de school erop en zijn er heel blij mee!!!!
Hee Bianca, Dank je wel, ze zijn ook erg leuk geworden! groetjes Wendy
Toen ik de opdruk niet in de juiste extensie kon aanleveren, hebben zij het overgetekend zodat het wel toepasbaar was. De levering was ook super snel.
Hallo Caroline, We hebben je met plezier geholpen, veel schrijfplezier. Groetjes Wendy
Voor de 2e keer een bestelling gedaan en het is echt heel erg snel geregeld en afgeleverd.
Hoi Sandra, bedankt voor deze mooie review! Fijn dat we weer de tassen mochten leveren, heel veel plezier ervan en graag weer tot de volgende keer. Groetjes Rebecca - Team RG
snel, duidelijk, communicatie goed, en luisteren goed naar wensen en verwachting klant.
Jeroen,bedankt! Ik ga vandaag weer even verder zoeken naar Polo's voor jullie. tot snel weer.
Netjes en keurige rvs koffiebeker met opdruk. Zeer goede levering en nette afhandeling , en tot 3 keer een terugkoppeling om er zeker van te zijn dat de opdruk geheel naar mijn zin wat . Dikke duim daarvoor. ga zo door
Hoi John, Dank je wel! super leuk om te lezen. Nu een lekker bakkie inschenken voor je toppers!:) Proost! Groetjes Wendy
Zoals de titel al duidelijk maakt, vond ik de levering en de snelle service erg goed. Erg vriendelijke mensen. We hebben katoenen (strand)tassen laten bedrukken met ons logo, maar vonden het resultaat wat tegenvallen. De tassen waren niet supergoedkoop (ongeveer € 10,00 per stuk) en daarvoor hadden we wat steviger tassen verwacht, deze tassen zijn erg dun en slap, waardoor ik vermoed dat ze niet lang mee zullen gaan. De bedoeling is om de tassen mee te geven als cadeautje aan gasten die wat langer in onze B&B verblijven, maar nu overwegen we toch om wat anders te doen...
Hoi Maryse, Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service, snelle levering en het contact met ons team. Jammer dat de tassen niet aan je verwachtingen voldoen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Omdat de ervaren kwaliteit van een product voor iedereen anders kan zijn, bieden wij de mogelijkheid om vooraf kosteloos een sample aan te vragen. Zo kun je het materiaal, de afwerking en de stevigheid eerst beoordelen voordat je een bestelling plaatst. In dit geval is daar geen gebruik van gemaakt. Ik heb inmiddels contact met je opgenomen om dit verder te bespreken en samen te kijken naar een passende oplossing. Ik zie je reactie graag tegemoet. Groetjes Rebecca - Team RG
19 Pompmolenlaan B
Woerden 3447 GK
Please click here to check out Thuiswinkel Zakelijk certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire