Perfecte service

Zeer snel verzonden

prima en snelle service!

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd!

snel en goed geleverd

ruim assortiment, nette prijzen en snelle verzending

Goed , snel , duidelijk tevreden aankoop

Goed prijs Mooie site Snelle levering

Goede kwaliteit zaagblad

Snel

Goed product

Een mooi apparaat werkt goed Ik heb er veel plezier van.

Snelle en correcte levering

Zie boven

goede producten

Goede producten tegen scherpe prijzen en een snelle levering.

Correcte afhandeling

Betrouwbare verkoper

goede gereedschappen snelle levering

goede gereedschappen, snelle levering, en goede service voor en na de bestelling.

Goed product, fijne prijs

Werkt goed ,lek vrij

Snelle correcte levering.

Bestelling nog niet uitgepakt.

Levering op 24h

Alles in orde

Duidelijke communicatie

Ik wist wanneer mijn bestelling kwam. Dat is wel fijn die duidelijkheid. Alles kan prima verpakt binnen!

Gewoon goed en eerlijke praat

Gewoon zoals het hoort no nonsens

goede snelle service

snelle levering goede prijs

Prima website en goede logistiek.

Aankoop helder, orderbevestiging snel ontvangen en binnen 24 uur de bestelling opgehaald.

Product was ‘s avonds besteld, volgende da snel geleverd! Goede prijs kwaliteit verhouding

Had een vraag dat via de chad beantwoord werd Heel tevreden afgehandeld Zal jullie zeker aanbevelen.

Goede snelle levering

Goede snelle levering maar risicovolle verzend verpakking, de te ontvangen onderdelen te scherp en te zwaar voor de jiffie enveloppe waardoor bijna de inhoud verloren was gegaan.

Snel geregeld

prima zo

ik heb al mijn machines van Einhell gekocht bij Houkema. Kom altijd zijn afspraken na en dat is heel wat waard tegenwoordig!

Zeer goede service

Prima geholpen

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.