Prima service en goed materiaal

Goede info,snelle service

Snelle levering van goede artikelen

Werkt uitstekend

Snelle en correcte service

Positieve ervaring. Snelle levering en scherpe prijzen!

Tiptop

Tiptop A++++++ Een aanrader

Top product

Snel geleverd product voldoet

Snel geleverd product voldoet aan verwachtingen. Nu hopen dat het ook over langere tijd nog steeds bevalt

Doen wat ze zeggen. Uitstekende service en bij storing of gebreken handelen ze dit z.s.m af.

Goed product werkt supper

Prettig en snel

Door fouten bij postnl 1 van de 2 pakketten zoek geraakt. Contact gehad met Houkema Tools die vrij snel het ontbrekende pakket opnieuw heeft gestuurd. Ook hier dreigde het weer mis te gaan bij posnl maar door ingrijpen van mij werd het snel opgelost bij postnl.. Dit kwam mede door de voortreffelijke medewerkster van de postnl helpdesk.

Een plezier om met samen te werken

Vandaag 19u besteld en 15u later geleverd toppers. dankjewel

Prima product

Prima web schop

Snel geleverd en prima prijs

Goed product; snel en in goede conditie geleverd

Houkema geeft een overzichtelijke website met goede producten voor een gunstige prijs. Bij bestelling wordt alles snel en netjes thuisbezorgd

Snel

Snel

Rommelige werking shop, chatbot en geen handleiding

Zuurbestendige rugspuit was uitverkocht maar zou ik toch moeten kunnen bestellen in de webshop volgens chatbot en medewerker. Bleek niet te kloppen. Uiteindelijk besteld via e-mail. Bij aankomst bleek best wel wat assemblage nodig maar er zat geen handleiding bij het product.

Snel, overzichtelijk, goede service en betrouwbaar.

Had snel een nieuwe ketting nodig voor mijn telescoop zaag. Kreeg direct de informatie die ik nodig had, bestelling geplaatst en volgende dag in huis. Wat wil je nog meer.

Na vraag snel andwoord

Mooi afgeleverd

Vriendelijke chauffeur heeft de pallet netjes afgeleverd waar ik deze wilde. Communicatie over de zaagtafel was prettig en duidelijk over het afleveren

Snelle en correcte levering

Eerste bestelling voor collega, prima

Solide apparaat en ziet er goed uit

Apparaat ziet er goed en solide uit, en de service is uitstekend

Nadat mijn nieuw bestelde dompelpomp het na enige uren begaf, nam ik contact op met Houkema Tools. Na een paar dagen kon ik de pomp ruilen voor een nieuw goedwerkend exemplaar. Voordeel is wel dat ik op slechts korte afstand van het distributie centrum woon. Prima service dus.

Goede levering en materiaal goede prijs/kwaliteit verhouding

Hyundai Takkenversnipperaar besteld, snel en netjes afgeleverd. machine doet het prima, dikke plus

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.