Snelle correcte levering.

Bestelling nog niet uitgepakt.

Levering op 24h

Alles in orde

Duidelijke communicatie

Ik wist wanneer mijn bestelling kwam. Dat is wel fijn die duidelijkheid. Alles kan prima verpakt binnen!

Gewoon goed en eerlijke praat

Gewoon zoals het hoort no nonsens

goede snelle service

snelle levering goede prijs

Prima website en goede logistiek.

Aankoop helder, orderbevestiging snel ontvangen en binnen 24 uur de bestelling opgehaald.

Product was ‘s avonds besteld, volgende da snel geleverd! Goede prijs kwaliteit verhouding

Had een vraag dat via de chad beantwoord werd Heel tevreden afgehandeld Zal jullie zeker aanbevelen.

Goede snelle levering

Goede snelle levering maar risicovolle verzend verpakking, de te ontvangen onderdelen te scherp en te zwaar voor de jiffie enveloppe waardoor bijna de inhoud verloren was gegaan.

Snel geregeld

prima zo

ik heb al mijn machines van Einhell gekocht bij Houkema. Kom altijd zijn afspraken na en dat is heel wat waard tegenwoordig!

Zeer goede service

Prima geholpen

Vermelding iet langere levertijd, werd toch nog binnen acceptabele tijd geleverd.

Keurige levering volgens het voorgestelde tijdvak.

Eenvoudig in gebruik

Snel geleverd met goed product

Gude maakt mooie producten

betrouwbaar

Alles naar wens, geen problemen bij bestellingen en leveringen.. producten hebben de gevraagde kwaliteiten waardoor nog geen garantie nodig heb gehad en of een toestel heb moeten terugsturen.

Correct geleverd

Correct

Goede webshop

Snelle levering (vrijdag avond betelling, zaterdag ontvangen) en goed verpakt. Aanrader.

Vriendelijk hulp aan telefoon

Goed contact met medewerker aan telefoon en in pand. De routeplanner via jullie site stuurt je naar de andere kant van het gebouw, waardoor je moet zoeken.

Snel en accuraat

Snelle levering van uitstekende hakselaar.

Levering

Heel snelle levering.

benzeer tevreden

zeer goed en snel geholpen

Goed product prima

Degelijk en zeer goed artikel

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.