geweldig

prima, heel goed product met beschrijving,.

duidelijke site,

duidelijke site en alles netjes geleverd , aangezien alles digitaal is mag wat mij betreft antwoorden email door echte mensen iets sneller, Verder alles prima

Uitstekende service

Via internet kwamen wij erachter dat het bedrijf gevestigd is in Emmen. Wij zochten een grondfrees op benzine en kwamen bij Houkema terecht. Besteld en binnen een kwartier konden wij het apparaat al afhalen bij het magazijn.

De medewerkers van Houkema-Tools hebben mij uitstekend geholpen met mijn gestuntel om een account aan te maken en een mooie aanbieding gedaan voor de bestelling van telescoop heggenschaar, bladblazer en 2x accu. leuk spul met de universele accu, past ook op mijn Einhell accuboor. Mijn hartelijke dank.

Schitterend!!!

Hoewel ik niet zo goed ben met de computer en mijn account niet hele in orde was hebt u mij geholpen om mijn bestelling te kunnen plaatsen dat is niet altijd zo bij andere leveranciers waarvoor mijn dank.

goede snelle service

bestelling geplaatst goed ingepakt was in no time binnen

Vriendelijk communicatie

Vriendelijk te woord gestaan, echt verstand van zak. Scherpe prijs en snelle levering.

Goed verpakt en snel geleverd

Tevreden van mijn aankoop

Goed apparaat

Goede service en kwaliteit

Goedemorgen service en kwaliteit

Keurig, geleverd.

Defect product werd keurig vervangen

Defecte Hyundai strooiwagen werd keurig vervangen

top bedrijf!

snelle levering, goede prijs, alles top

Zeer goede uitleg aan de telefoon!!!

Het bedrijf neemt de tijd aan de telefoon door alles goed uit te leggen en de levering is 1 dag later.... Uitstekend!!!

Heel snel geleverd!

Pakket was de volgende al binnen!

Zeer snelle levering, juiste bestelling ontvangen.

perfecte dienstverlening

Bestelling al na 1 dag bezorgd , en nog 10% goedkoper dan in fysieke winkel in Belgie

Super snelle service

Vandaag besteld morgen in huis. Super geregeld

Wat ik besteld had kreeg ik

Besteld de volgende dag geleverd top

Uitstekend, alles zoals aangeprezen

Het bestelde product geleverd zoals op de foto op internet. Binnen de aangegeven tijd en zonder geknoei aan de verpakking.

teleustelling

Heb 2 bestellingen geplaatst op zondag, de ene heb ik dinsdag al gekregen dus supersnel maar de 2e waar alle accu's en laders inzaten daar heb ik nog totaal niets van gehoord vanuit Houkema en het is nu vrijdag! Was fijn geweest als er vanuit Houkema n mailtje was gekomen over waarom deze bestelling niet wordt geleverd, hiwr moet ik dys vanmiddag zelf achteraan en dat bind ik echt jammer, dit haalt de hele performance enorm naar beneden. Gr Frank

Jens trekt de lont uit de bom door sterke communicatie.

Er waren problemen met de levering door PostNL. Houkema heeft dit netjes opgelost.

Netjes geleverd.

Jammer van post nl dat ze het niet thuis bezorgen. Je bent thuis maar wordt toch weer bij een afhaal punt afgegeven. Verder netjes geleverd.

Alles wat ik tot nu toe heb aangeschaft bij Houkema Tools werkt nog steeds naar goed.

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.