Prima bedrijf

Op een vraag over het product werd snel en duidelijk gereageerd via de mail. Daarna heb ik het besteld. Meteen de volgende dag kwam het binnen! SUPERSNEL! De tuinfrees is niet de allerduurste en allerbeste, maar werkt uitstekend.

Snelle levering.

Duidelijke site, snelle levering

Prettige website, goede beschrijvingen.

Snelle levering, goede productomschrijving, officieel Stanley dealer

Prima machine perfect bezorgt

Boor besteld past perfect

En ook nog snel geleverd

Nur top

Preis/Leistung super!!!! Lieferung super schnell!!!!

Bestelling binnen 1 dag binnen top

Prima advies en snelle levering

Snelle reactie op mijn vraag Prima advies Snelle levering

Plug & Play en afspraak is afspraak

Wat kan ik er nog meer aan toevoegen? Gewoon doen!

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen

snel

Elektrische takkenschaar binnen 1 dag in huis, product nog niet gebruikt en dus nog geen beoordeling

Prima apparaat en snel geleverd.

Erg fijn apparaat en snel geleverd

supersnel geleverd

na 1 dag de bestelling al in huis! Super

gevraagd produkt en stipt op tijd

goed produkt

correcte levering en mooi product.

product iets later geleverd dan aangegeven. maar wel een correcte levering en een keurige machine. doet het als omschreven en ben er zeer tevreden mee.

Prima gereedschap en snel geleverd

Bosmaaier en kettingzaag op accu, snel geleverd, even wat worstelen met de montage, maar het spul werkt!

Een bestelling uit het boekje. Super.

Duidelijke snelle bestelling.

Goed en snel bezorgd

Zie boven.

zeer snel geleverd

werkt prima

Alles volgens afspraak gegaan

Prima 2 accu's van Einhell en een lamp gekocht prima spul.

Geweldige zaak

Enorm snelle levering van een tweede kansje die er als nieuw uitzag!

verschrikkelijk ongeloofelijk k*t bedrijf

Einhell accuboormachine met gratis accuset besteld . Na levering blijk ik een vinkje niet gezet te hebben voor gratis accuset. Oplossing Houkema : Pech gehad , niets aan te doen.

Goed product en snelle levering.

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen

Over HoukemaTools

Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.