Laden reviews...
499 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen tonen over het algemeen snelle levering, vriendelijke service en betrouwbare kwaliteit. Klanten waarderen het brede assortiment en concurrerende prijzen. Verpakkingen komen doorgaans goed aan en verzendingen zijn goed te volgen. Enkele minder prettige ervaringen zijn gemeld, maar afhandeling verloopt doorgaans vlot en professioneel.
Snelle levering na bestelling
23 June 2026
joop
Turnhout
Mooi spul en zeer snelle levertijden.
20 June 2026
Roy
Grootegast
zeer goede ervaring. heel goeie prijs kwaliteit verhouding. professionele verpakking en afhandeling, alles op tijd. AAA+++!!!
19 June 2026
Peter
Amsterdam
Snel geleverd Mooie degelijke machine
16 June 2026
Heer
Goirle
Redelijke prijzen. Snelle afhandeling. Volgende dag bezorgt. Top dat ik jullie heb ontdekt Tot een volgende keer.
Herman
Foxhol
Makkelijk besteld in webwinkel en snel in huis !!!
Rob
Hendrik Ido Ambacht
ik heb nog steeds mijn spullen niet
Fwj
WIJCHEN NEDERLAND
Snel bezorgt
12 June 2026
Kees
Rossum
Depuis le 28/05/2026, je suis en discussion avec le service pour une solution et nous sommes le 10/06/2026. J'ai commandé une débroussailleuse qui a, selon le service, était livrée. Cependant je n'ai rien reçu. J'ai demandé une preuve de livraison mais Houkama tools me dit que les envois se font se font sans signature! Comment est-ce possible pour de faire ça pour du matériel de ce prix et de cette taille? D'autant plus que le service de livraison a soit-disant répondu que le livreur avait déposé le colis en main propre. C'est impossible il n'y avait personne chez moi! Bref, pour le moment je patiente en espérant une issue positive. En attendant j'ai payé pour quelque chose que je n'ai pas!!! Je suis très déçu. J'espère que je vais changer d'avis et que ça va bientôt se résoudre
Beveelt niet aan
10 June 2026
Samuel
Belgique
'S middags besteld en kon de bestelling tot 's avonds laat afhalen. top geregeld!
9 June 2026
Marcel
Emmen
Vriendelijke klantenservice.
9 June 2026
Nico
Rotterdam
Artikel zoals beschreven .
5 June 2026
jan ensing
Peize
Een door mij gekochte heggenschaar van het merk Güde werd correct bezorgd. Het product werkt uitstekend en had een gemiddeld lagere prijs dan elders.
2 June 2026
René
Brielle
Leuke aanbieding en snel verstuurd
31 May 2026
Sjouwkje
Zetten
Ik had vragen over voegenborstels ( de juiste soort) en een probleem met mijn bosmaaier. Alkes is perfect opgelost.
26 May 2026
Henk
Vlagtwedde
In 1 woord geweldig, goede service en perfecte kwaliteit en een goede en snelle levering.
26 May 2026
Beveelt niet aan
15 May 2026
Gerda Deketelaere
MECHELEN
Besteld en volgende dag netjes geleverd ( alles via trackcode te volgen )
15 May 2026
johan mestemaker
Eerste Exloërmond
snelle levering tegen acceptabele prijs.
René
Emmeloord
Op de website gekeken wat er was en advies ingewonnen bij Dennis de AI tool. Die bleef onvermoeibaar adviseren en mogelijkheden aandragen. Vervolgens een snelle levering die aan mijn verwachtingen voldeed.
Jan
Middelburg
Bij eerste gebruik werkte het goed,hopelijk blijft dit zo.
Johan
Hoogstraten
Ik kwam in contact met Houkema tools via jullie AI het was een goed gesprek, echter ik vroeg of er ook een korte uitleg gegeven kon worden hierop reageerde de AI, dat het geen probleem was, er zou dus uitleg gegeven worden. Echter een pakketdienst kwam de maaier afleveren, dus niks geen uitleg. Ook moest ik de machine nog zelf in elkaar zetten, dit vond ik een tegenvaller.
5 May 2026
muzisch centrum
Emmeloord
Ik heb mijn bestelling precies een dag na de bestelling in goede staat ontvangen.
4 May 2026
Wout
Kesteren
Bij HoukemaTools kunt u als klusser of professionele gebruiker, snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen.
Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigheden vindt en bestelt u eenvoudig via onze website.
Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, Stanley, Black & Decker, Güde en Scheppach.
Nieuw Amsterdamsestraat 40
7814 VA Emmen