Filtre

Gemakkelijk besteld. Duidelijk en overzichtelijke website. Zeer snelle levering. Goed en stevig verpakt..goede en update informatie over het bestelde artikel. Fantastisch, een aanrader.

correct voor wat hun info en hun product betreft mijn eerste koop maar zeker niet mijn laatste

gewoon correct

Goeie materiaal

Werkt heel goed

Overzichtelijke site snelle levering

Overzichtelijke site snelle levering gunstige prijzen, kom er zeker terug

Supersnel&beste prijs die er is

Was supersnel binnen(ik wachtte nog op een track&trace) maar toen stond het al voor de deur.

Zeer snelle bezorging

Zeer snelle bezorging

Verwerking van de bestelling + de bezorging ervan zijn prima verlopen !

U geeft heel veel goede informatie over de ontvangst van de bestelling en wat en wanneer er verder mee gaat gebeuren. Ook de telefonische info vooraf van uw medewerker op mijn vragen over de zaagbladen was o.k. De bezorging was de volgende dag keurig rond de aangegeven tijd. Dit was heel plezierig winkelen. Met vriendelijke groet, Cor van der Heiden.

Uitstekende levering.

Goedkoopste voor dit artikel

Snel bezorgd

Had nog mail gestuurd dat ik nog wat miste en dat het jammer was dat de bestelling nog niet ingepakt was dat het artikel alweer €10 goedkoper was. Gevraagd of ik hier nog gebruik van kon maken. Wel gelezen maar nog geen reactie op gehad. Vr.gr. J.Arends

Op de website kan je gemakkelijk vinden wat je zoekt, alles erg duidelijk.

Super snel bezorging.

Goed, snelle levering en goed bezorgd

Na 1 dag men bestelling ontvangen

snelle levering, verpakking kan beter

Verpakking kan beter; blik sealer in (veel te) grote doos; blik behoorlijk beschadigd, had onderweg open kunnen springen;

Goede en snelle levering

Heb zondag online besteld. OP maandag kreeg ik mail met aanbieding voor los staande speaker bij aankoop van een Einhell product van tenminste 50€. Heb daar achteraan gebeld en werd mij toegezegd dat die gratis meegestuurd zou worden. Heb die helaas niet ontvangen.

Top bosmaaier.

Zeer snelle levering

Geweldige service

Snel, goed en correct

Goed.

Snelle levering.

Heel goed, snel afgehandeld en geleverd

Heel goede ervaring

Correcte levering !!

Onze bestelling correct en vlug geleverd ! Prima verpakt, en een goede communicatie.

Houkema Tools een aanrader voor iedereen

Zeker weten!!

Heel tevreden

Laskap gekocht.. Mooie kap..kwaliteit..snel in huis Ben tevreden.. Dank

prima snelle levering en een product volgens beschrijving

grasmaaier gekocht, snel geleverd en schade vrij geleverd

Gister besteld, vandaag in huis

Had met spoed een schuurmachine nodig. 'S avonds 21:00 besteld, volgende dag 12:00 uur had ik het artikel binnen. Leveren zoals zoals ze beloven.

Prima geholpen

Bestelling heel fijn kunnen doorgeven. Betaling binnen uur gedaan. Niet dezelfde dag verstuurd. Zou naar gekeken worden. Maar wel vrijdag binnen. Moet nog uitpakken. Dus even afwachten of alles er is.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA