Filtre

Snelle levering zoals beloofd.

Zoals het hoort

Binnen een dag bezorgd

Om 20.30 uur bestelling geplaatst en de volgende dag had ik het al in huis. Was ook nog goedkoper dan via Bol. Dus helemaal top!

vlotte levering

vlotte levering, goed product

Uitstekende service

Scherp geprijsd ruim assortiment. Een uitstekende service en snelle levering

Algemeen goed

1 opmerking, en dat betreft de onnodige hoeveelheid verpakking( kartonnen doos) voor een pakje wat in menigeen brievenbus past. Overig als bestellen en bezorgen prima in orde

Betrouwbare firma

Via chat gevraagd of het artikel dat ik wilde bestellen zeker in voorraad was. Chat beantwoord vraag onmiddellijk. De firma maakt haar belofte waar. Net voor 21.00 u besteld en de volgende dag geleverd.

's Avonds besteld, de andere dag in huis

Om 20:30 een bestelling geplaatst. Even spannend of die nog verwerkt werd, maar net na 23:00 kwam er een email dat de zending met PostNL was verzonden. De andere dag om 14:00 in goede orde ontvangen.

Duidelijk site

Buitengewoon goede prijs prestatie verhouding!

Twee 'slimme' (contactloze) spanningzoekers besteld die bij de plaatselijke leveranciers een veelvoud kosten. En bovendien binnen twee dagen in huis. Top!!!

zeer goed

Snel, goed en niet duur

Snel geleverd en goed bereikbaar

Snel en goed bereikbaar

Uitstekekend

Heb mijn bestelling afgehaald bij het magazijn van Houkematools. Vriendelijke personeel die je graag even helpen met inladen. Verder zeer tevreden over het het gereedschap in algemeen wat ik bij Houkematools heb aangeschaft.

Snel en goed. De prijs ook goed

De site duidelijk, betalen snel, verzenden snel. Product goed

Snelle verwerking maar na 4 dagen nog steeds niks aangelegen !

In het begin heel gelukkig want na 3 uur stond men bestelling klaar . Dan krijgt PostNL het in handen en zou het woensdag 25/05 geleverd worden . We zijn nu al zaterdag 28/05 en heb nog steeds niks aangelegen . Ik weet goed da de fout niet bij jullie ligt maar ik zit er wel mee . Ik zou werk maken van het zoeken naar een ander vervoersbedrijf !

Goed gereedschap geleverd

Ik had een bosmaaier en 2 takt gemengde Benzine besteld en alles perfect op tijd geleverd bosmaaier in elkaar gezet. Met de Beschrijving er bij was een makkie. En gelijk Geprobeerd en werkte perfect

Alles volgens afspraak

Snelle levering, duidelijke opvolging.

Uitstekend.

Product werkt uitstekend en was binnen 1 dag in huis

Superfijn geregeld

Goed afgeleverd

Snelle levering en duidelijkheid over voorraad !

Sneller kan het niet

Als 1 uur na mijn betaling kreeg ik de melding dat mijn pakket op de post was gedaan met een track en trace code.

Mijn ervaring in 1 woord, super

Overzichtelijke site, het bestelde zelf afhalen, vind ik top.

Prima site en een snelle levering.

Bestelling was eenvoudig te plaatsen en werd de volgende dag al keurig verpakt afgeleverd.

Ok

Ok