Filtre

Ik kon het even niet allemaal vinden op de webshop maar heel vriendelijk personeel die je uit de brand helpt

komen afspraken na

fijne winkel en betrouwbaar

Goede machine, hij doet wat hij doen moet.

Snelle levering, bevalt uitstekend.

Snel en correct

Snel en correct

Ales verlopen naar wens

Zocht mij een degelijke batterijlader en kwam bij Houkema op de goedkoopste uit van Einhell CE-BC 10 M Acculader. Zeer goede lader.Dik tevreden

Keurige service elke keer weer tevreden

Goed verpakt snel bezorgd breed assortiment. Al met al 1 van mijn favorieten met betrekking tot tevredenheid.

geeft goede en relevante informatie over producten

prima bedrijf

Veel keus voor een prima prijs!

Goede materialen en veel keus! Alles voor een goede prijs / kwaliteit verhouden en keurig verpakt afgeleverd! Wij zullen zeer zeker vaker spullen bestellen hier! N. F,. Mali Gebomat Handelsonderneming

Heel snel had ik aardig wat materiaal nodig. Ik bestelde het in de avond en volgende dag voor twaalf in de middag had ik het binnen.

Ben een tevreden klant .

Ben zo als altijd weer tevreden met mijn aankoop . Ben een terug kerende klant .

Top service!

Zeker goeie product besteld een dag later was al thuis.

nog niets ontvangen,

op de track en trace is het niet duidelijk wanneer het hier gaat geleverd worden, eerst maandag, op dinsdag was de boodschap dat het niet gelukt was op maandag, en nu op woensdag is de bezorg??

Geweldige bezorgtijd

Ik kocht savonds een grote tool welke direct op de post gedaan werd, volgende dag geleverd. Geen nutteloze extra doos eromheen want was al goed verpakt. Duurzaam en snel

Mijn ervaring met HoukemaTools is zeer positief!

Goed contact via email, snel een reactie op vragen. Snelle levering en een prima service!! Kortom ik ben dik tevreden!

Sneller goede service

Snel geleverd en goede duidelijke service

Handrem

Heb 1 x gebruik en de handrem werkt al niet meer graag een oplossing hier voor Maar voor de rest een top machine

Super snel

Super snel en een goede machine.

Keurig op tijd geleverd

Supersnelle levering

De veegmachine van "Einhell" was eindelijk weer leverbaar. Deze machine voldoet aan de verwachtingen. Vrijdagavond om 18:05 besteld en zaterdagochtend om 11:00 al binnen!

Snelle levering!

Netjes en snel, zoals het hoort.

Goede kwaliteit beschermvilt. Niet meer in bouwmarkten te vinden, hier wel en niet te duur.

Prima!!

Snel bezorgd

nog niets ontvangen, pakket werd door Post.nl gewoon in een ophaalpunt afgeleverd

waarom brengt Post.nl de pakjes niet naar mij thuis, ik kan het nu pas dinsdagnamiddag afhalen, ik heb geen auto en moet nu wel 3 km. te voet dat pakje gaan halen.

Uitstekend !

Ik had vragen over het product en er werd meteen geantwoord via de app. Besteld en een dag later geleverd. Ik ben super tevreden.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA