Filtre

Prima afhandeling

Lekker snel het bestelde artikel binnen. Prima Doorgaan zo!!

Keurig

Alles prima afgehandeld, alleen jammer dat de aangekochte tang in een enorme grote doos werd afgeleverd., waardoor ook de verzendkosten nogal hoog waren.

Prima.

Snelle levering en volgens beschrijving.

Toppie kan niet beter

Zeer snel geleverd

Bestelling lijmklemmen

Goede kwaliteit lijmklem - via Marktplaats besteld. Kon deze nergens verkrijgen -- niet bij de Gamma, Karwei etc - zelfs niet bij Hornbach. Houkema Tools wel - dank voor de snelle levering.

Perfect zo hoord het

Bestelling ging vlot bezorgen ook zeer tevreden

Correcte prijzen, zeer snelle levering !

Mijn bestelling was makkelijk geplaatst op hun site, aan een correcte prijs. De bestelling werd daarna zeer snel geleverd naar België zo der problemen.

mooie webshop met lage prijzen

zeer snelle levering en lage prijzen, ik koop hier zeker vaker en raad het iedereen aan.

ALLES NAAR WENS

ALLES NAAR WENS, snelle vlekkeloze levering

ik kan nog niet beoordelen want:

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Na 5 dagen nog niets gezien.

Geduld hebben

Razendsnelle en correcte levering

‘De bestelde goederen waren er bijna nog eerder dan ik ze had besteld’.

goed contakt

snelle afwikkeling van bestelde producten

Goed Kwalitatief Gereedschap Assortiment Snelle Levering Top Service

Altijd Tevreden nu meerdere malen diverse soorten gereedschap besteld en geen negatief puntje op te noemen.

Nadat ik s hijnbaar de verkeerde zaag had besteld, kreeg ik na overleg een dag later de juiste. Waarbij ik de verkeerde terug kon sturen.

Zeer tevreden over dit bedrijf. Heel goed en kundig advies gekregen en mijn bestelling was zeer snel geleverd.

Zeer snelle service

Zeer snelle levering en een goede overzicht Zeer te vrede Ga ik vaker wat bestellen

Product als beschreven en binnen 24uur in huis

Makkelijk op de site bestellen en betalen tegen een scherpe prijs en ook echt binnen 24 uur in huis, keurig verpakt.

Goede kwaliteit en snelle levering!!

Top bedrijf..

perfect

vlot bepalen,bestellen, betalen en snel geleverd

Snel en goed geprijsd

Overzichtelijke site, mooi spul, goede prijs en snelle verzending.

heel goed

Zeer snelle levering

Je krijgt wat je wilt

Prima product voor een prima prijs, snel zaken doen en binnen 24 uur het product geleverd. Prima bedrijf!

Prettige thuiswinkel

Het bestellen en bezorgen ging prima en lekker snel , volgende dag al in huis en was verpakt in een stootvrije doos . gewoon een fijne thuiswinkel die niet duur is .

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA