Filtre

Snel ontvangen en tegen goede prijs

Altijd goed

Snelle en goede service

razendsnel en goed

enorm snelle levering en een van de laagste prijzen voor dit product.

Boorhamer voor een mooie prijs en netjes op tijd!

Boorhamer voor een mooie prijs en netjes op tijd!

Zeer nette en snelle levering!

Op zondag een aggregaat besteld en deze op dinsdag ontvangen.

Goede snelle service

Prima pruduct

Doet wat het moet doen en voldoet aan de verwachtingen.

De klantenservice doet het fantastisch.

Mijn Demo model van tafelzaag hyundai was niet zoals verwacht. De klantenservice handelde daarop zeer goed. Kreeg gelijk een uiterst vriendelijk persoonlijk antwoord. Kon hem kosteloos retourneren en werd snel gecrediteerd. De aangeschafte slijper en decoupeerzaag waren perfect naar wens.

meer dan goed

snel zoals beschreven

Eerste keer besteld.

Mooi snel geleverd, zoals vermeld.

Goede en snelle levering

Apparaat voldoet aan de gewenste verwachting. Geluid niveau is laag en als je maximaal 0,8 mm per keer schaaft dan verwacht ik dat je er lang plezier van kunt hebben.

Prima service, snel geleverd

Na mijn bestelling werd mijn bestelling al na een dag geleverd. Perfect.

Ik heb niet de schroefbank gekregen die ik besteld heb, De schroefbank is een zwaarder exemplaar dan besteld, er zit een gietfout in de geleider de bevestigingsgaten zitten niet gelijk. Ik heb deze schroefbank wel gemonteerd en in gebruik genomen omdat ik hem nodig had.

Goede service klant vriendelijk

Positief goede adviezen, klantvriendelijk en snel geleverd producten

Het product is naar wens geleverd.

Snel en goed.

Fijne site en snelle levering!

Diverse keren dingen besteld bij HoukemaTools. Hele duidelijke site en super snelle levering. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Ga hier zeker vaker bestellen.

Perfect…rond 20 uur besteld…volgende morgen 0900 in de brievenbus…beter wordt t niet

snel!

snel actie ondernomen op trekker aanvraag, ook de aanvullende gegevens snel verwerkt.

altijd snel, goede kwaliteit

vast adres voor mijn aankopen van gereedschap

Bij Houkema Tools moet je zijn voor een geweldige klantbehandeling

Via de webshop een onderdeel besteld voor een Einhell afzuiger. Van te voren nog even gebeld voor het juiste artikel. Binnen 2 dagen werd onderdeel geleverd, maar is totaal niet geschikt voor dit type aszuiger. Weer contact opgenomen. Ik ben doorverwezen naar de importeur van Einhell, inclusief internetadres enz. Houkema maakt creditnota en al het betaalde alsmede de verzendkosten zijn inmiddels terugbetaald. Dat noem ik nog eens Service met een hoofdletter. Hier kom ik zeker nog eens terug. En: om geen nieuwe kosten te maken: stuur het geleverde onderdeel maar niet terug.

Snelle en correcte levering

Tja, wat kan ik er verder nog meer van zeggen. Dit is uitlevering en verzending zoals iedereen dit graag wil ervaren. Bestellen, op de hoogte gehouden worden van de status en uiteindelijk de aflevering. Helemaal top!

Duidelijke website en prima service

Bestellen via de website is duidelijk en overzichtelijk. De levering was snel en zoals vooraf aangegeven. Prima service.

Rapide et efficace

Pas de remarque particulière...au top

Super snelle levering

De bestelling was netjes en super snel geleverd ! Ik ben zeer tevreden met het geleverde product.

Snel en goed

S avonds besteld s morgens geleverd! Goed en snel!

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA