Filtre

Geleverd op de aangevinkte tijd. Ben er zeer tevreden over

Keurig de volgende dag geleverd

Niks op aan te merken.

Goed.

Duidelijke site, snel en gemakkelijk bestellen en echt de volgende dag geleverd. top!

Beschikbaar en in originele verpakking geleverd. Geen onnodige extra verpakkingsmateriaal. Duurzaam.

Mijn eerste ervaring met Houkema Tools. Levering was snel uitgevoerd door hen, jammer dat Post NL dat minder effectief deed.

voldeed volledig aan de verwachting , dus goed!

Apparaat voldoet aan de verwachtingen, keurig op tijd geleverd

snelle en zeer goede levering

Ben zeer content met de onlangs gemaakte bestelling,ga zeker weer eens iets bestellen bij Houkema Tools

geweldig

alles netjes op tijd bezorgt en zeer tevreden over het product

Snelle levering en snelle reactie over een vraag van mijn geleverde product.

Slechte kwaliteit en service

Ein hell accu grasmaaimachine: Batterijen, 4 mA zeer slecht, gaan na een jaar in gebruik al na 100 m2 leeg. Heb al een een batterij moeten vervangen omdat deze al binnen een jaar defect was. Zeer teleurstellend!

simple, fast, efficient

simple, fast, efficient

Makkelijk gevonden, en makkelijk betalen!

snelle levering, goede prijs en kwaliteit

Een boormachine met klopfunctie van B&D besteld bij Houkema Tools. Het was de goedkoopste op het internet en heel snel geleverd. Ben zeker tevreden.

Top, snelle levering en gunstig geprijsd!!

Op afstand het gevoel dat Houkema om de hoek ligt.

Respons op mijn mail met vraag binnen enkele uren. Zeer tevreden.

Snelle en correcte levering

De bestelling werd vlug en geheel correct geleverd.

Snelle en technisch inhoudelijk goede klantenservice

Website was niet volledig duidelijk over oude lijn Stankey Fatmax apparaten versus de nieuwe V20 lijn. Accus oude lijn passen (ondanks 18V) niet op V20 lijn. Na telefoontje met de serviceafdeling werd alles snel duidelijk. Kan de website daarop aangepast worden ? Verder taaltechnisch fout : het gebruik van 'zqaarder ALS ipv zwaarder DAN' Website is visited kaartje bedrijf, better change it.

Prima en snel.

Snelle levering prima.

Super winkel! Fijn te woord gestaan door de telefoon! Bestelling was erg makkelijk en bezorging supersnel. Al met al een fijne winkel

Snelle levering, goede communicatie

Snelle levering, goede communicatie

snelle correcte levering en prima service

snelle correcte levering en prima service

Uw website

Uw website vemeldt dat bestelde artikelen (indien op tijd besteld) de andere dag afgeleverd worden, echter, donderdag 9 september j.l. heb ik een heggenschaar besteld (en betaald) en nu, maandag 13 september heeft pakketbezorger postnl wederom een nieuwe afleverdag + tijd per mail doorgegeven, namelijk, morgen, dinsdag 14 september na 15 uur. U begrijpt dat ik teleurgesteld ben in uw zakelijke partner, postnl, daar ik afgelopen zondag beschikte over tuinhulp die o.a. voor mij de heg zou snoeien en geen gebruik kon maken van de bestelde heggenschaar.

een prachtige sterke pomp waar we erg blij mee zijn

kwaliteit en uitstekend.

Snel en goed

Precies wat ik van een online zaak verwacht

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA