Filtre

Prima , service

Super goede en snelle levering

Zeer goed levering

prima maaier, scherpe prijs

snel geleverd en mooi licht maaiertje met elektrische start!

zeer vlotte levering

prima service

Product goed ontvangen, van het weekend in gebruik

Super snel geleverd

Online borstel voor mijn Einhel voegen Reiniger besteld, volgende dag al binnen. Vond alleen de verpakking erg groot voor een doosje van 10x10x2,5 cm, dit zou normaal als brievenbus pakketje verstuurd kunnen worden. Nu kwam er een flinke doos waar wel 15 borstels in kon,die niet door de bus kon. Maar gekregen wat ik besteld had.

mooi geweldig

veel keuze, en vlotte verzending van mijn bestelling Super.

Slechts een van de velen die het product direct kon leveren.

Prima zo. Doos leek open te zijn geweest, product zelf onbeschadigd en compleet.

Van begin tot eind goed.

Alles in een mum van tijd geregeld besteld en bezorgd. Waar naar zijn geld.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Goede omschrijving, duidelijk en snel ontvangen

Gekregen wat ik verlangde.

Geweldig :)

Al een maar goed

Ik weet het niet.

Ik zit vanaf vanmorgen 8:30 te wachten op het oordeel van mijn videos. Daar heb ik nog niets van mogen vernemen. Bert

Super makkelijk en duidelijk om te bestellen alleen mis ik nog de factuur. Die zou ik gaarne nog ontvangen. Alvast bedankt

Niet ontvangen

Erg teleurgesteld. Op de site kan je aangeven wanneer je het artikel wenst te ontvangen. Dus houden we die dag vrij. Echter niets ontvangen. Jammer, we hadden graag een goede receptie gegeven

Efficient so far.

So far good ,just received a discount for second purchase. Now awaiting the arrival of the ordered product.

Goede info, correctie en vlotte levering, juiste artikel.

Ik kreeg direct duidelijk antwoord op mijn per e-mail gestelde vraag over uitwisselbaarheid van een accu. Accu besteld en de volgende dag keurig geleverd. Getest en het werkt prima.

prima service en gereedschap

gemak en professioneel

Geen goede kwaliteit

Heb ik zelf de retour geen goede kwaliteit artikel, Dus ik vind dat is geen goede ervaringen. Ik zou niet meer van Houkema Tools iets kopen. Groetjes.

geleverd zoals afgesproken. (Compleet en op tijd).

Tijdige levering, en compleet. Geen weken wachten als er weer eens een boot dwars licht ij het Suez kanaal. De geleverde waren (in dit geval een tafel cirkelzaag) was compleet.

Zeer vlotte levering.

Ik ben erg tevreden met mijn bestelde produkt.

Prima. Houkema handelt t netjes af

Besteld en geleverd conform verwachting. Scherp geprijst t.o.v. "conculega's". Over t apparaat kan ik nog nieys zeggen

Vlugge service

Prijs kwaliteit zeer goed, tevreden met mijn aankoop

Boven alle verwachting behulpzaam.

Na een beroerte heeft mijn man moeite met gebruiksaanwijzingen, bij Houkema Tools neemt men alle tijd om alles uit te leggen. We zijn blij om zo dichtbij te wonen dat het mogelijk is.

Goede snelle service en een mooi assortiment.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA