Filtre

snel en perfect

Alles gewoon goed geregeld

Supersnelle service , afhalen in winkel, binnen 10 minuten gad ik mijn product

Snelle levering en afhandeling

Zeer snelle levering. Bij een gestelde vraag over de levering, een snelle en adquate reactie.

Top.

Zeer positief.

Correcte levering

Aan de telefoon netjes en professioneel te woord gestaan. Wilt u mijn ten naam stelling wijzigen in. M.Sneek Stal de Belofte.

Komt verzendbelofte niet na

Als je op de website vermeld dat het dezelfde dag nog verzonden wordt en daarbij ook nog gebruikt maakt van aflopende klokken om verkoop te bevorderen dan zou je je ook aan die belofte moeten houden. Vrijdag besteld zou zaterdag in huis zijn, dat wordt nu minimaal woensdag. Ik ben normaal geduldig maar heb voor jullie gekozen omdat ik het gereedschap snel nodig had.

TOP!!!!!!!

Nog niet echt tevreden..

Wij hebben nog niks ontvangen....

Super snel

Alles netjes en snel geleverd

Snel en goed service

Uitstekend service, snel, netjes klantvriendelijk.

Goed advies en snelle levering

Makkelijk contact te leggen, geen ellenlange doorkiesprogramma's maar meteen een deskundig persoon aan de lijn. Snelle levering. Volgende dag al in huis. Kwaliteit zaagbladen. Zeer tevreden!

Was helemaal top

Was top

Snelle levering van uitstekend gereedschap, dit was niet mijn eerste ervaring met dit bedrijf en ik ben er spinnende tevreden over. Dit zal ook niet de laatste keer zijn dat ik gereedschap bestel.

Ben goed tevreden

Wel 1 klein min puntje dat is de bezorging lang vindt duren .donderdag besteld en komt maandag pas binnen

Snelle levering en goede service

Een generator aangeschaft. Was eerst niet op voorraad maar kon hem toch na twee dagen ophalen. Klasse.

Snel geleverd en kwaliteit naar verwachting

Ik raad een aankoop bij Houkema Tools ten zeerste aan !

Mijn aankoop was een gereedschapswagen, welke niet gering is in omvang en gewicht (54 kg.). Dus stelde ik me vragen hoe de levering zou gebeuren. Het tijdstip was gezien de omstandigheden vlug (3de werkdag) en het product was zorgvuldig verpakt en op een wegwerppallet gebonden. De gereedschapswagen voldoet volledig aan mijn eisen. M.a.w., ik ben zeer tevreden met mijn aankoop !

Prima zoals het hoogte

Goede prijs snel bezorgd prima zo

snel en perfect verwerkt

snel en perfect geleverd

Uitstekend product, super snelle levering

Super product, super snelle levering. Echt perfect.

Correct en snel

Correcte en snelle levering

alles prima

mooi op tijd geleverd goed verpakt

Snelle levering en goed verzorgd.

Alles prima en supersnel

40 Nieuw Amsterdamsestraat