Filtre

Geen idee

Wacht nog steeds op mijn bestelling

Zeer snelle bezorging met keuzemoment

Echt betrouwbare webstore. Prima ook vooraf telefonisch mee te communiceren. Ze geven een duidelijke mogelijkheid om een bezorgdag te kiezen en dit klopt ook gewoon. Prima bedrijf!!!

Snelle levering en tevreden over het product

Ik had me eerst telefonisch laten informeren over een afkortzaag. De keuze viel op de Einhell met trekfunctie. Ik ben erg tevreden over de snelle levering (de volgende dag) en over het product zelf. Het is erg praktisch en waard voor zijn geld.

Ik ben zeer tevreden ook mwt de snelle levering

Vlotte correcte levering

maar ik had graag een lamp eraan vast gehad. Aan alleen trektouwtjes heb ik niet zoveel. Mijn eigen schuld ik had beter moeten lezen

Snelle levering en zeer vriendelijk!

Helemaal blij met mijn bestelde tuinpomp van Aquinna. Heb de hele set gekocht (lekker alles compleet) waar ik alleen nog maar de filter hoefde mee te bestellen. Bij aankomst bleken de accu's en de oplader er niet bij te zitten maar dat was met 1 telefoontje geregeld. Keurig de andere dag nabezorgd! Laat maar komen die warme zomer!!

Prima zaak. Top

Goede service.

betrouwbaar met goed product

Ondanks aanleveringsproblemen uit Duitsland mij het vertrouwen gegeven dat alles goed komt. En dat kwam het. Mijn gazon ligt er mooi geverticuteerd bij.

Goede prijs, snelle levering

Ik kon zelf mijn specifieke bezorgmoment kiezen, wat heel handig is.

Snel en zorgvuldig

Doos lijkt al eerder geopend te zijn geweest

Het lijkt dat de doos waar de afkortzaag in zit al eens open is geweest? Verschillende onderdelen zaten ook niet meer op zijn plek in de doos of in verpakking. De zaag lijkt wel gewoon nieuw. Zaag nog niet uitgeprobeerd omdat ik nog niet met klus ben begonnen. Zaag wel netjes op tijd en snel geleverd.

Makkelijk snel en correct

Zonder gedoe snel geleverd

Met daarbij ook nog eens billijke prijzen

Goed maar vertraging

Geleverd volgens afspraak en snel zoals beloofd.

Ik heb een circle zaag besteld bij Houkema tools. Zij waren de enige die de cirle zaag hadden inclusief koffer. De circle zaag is geleverd zoals op hun website stond vermeld en het prosuct is zoals op de site stond.

ZEER CORRECT EN GOED

ERVARING MET HOUKEMA TOOLS GOED POST .NL NIET ZO GOED GESCAND EN OPZIJ GELEGD MAAR NAAR GEBELD TE HEBBEN WEL VERSTUURD EN GOED AFGELEVERD. MACHINE WERKT GOED

Goed maar niet overweldigend

Of het bestelde apparaat voldoet aan mij verwachtingen is nog maar de vraag.

met bestellen en producten heel goed

alleen van post nl geen bericht ontvangen dat pakket is afgeleverd bij ophaalpunt

Gewoon fantastisch

Jullie service

Nette prijzen en een zeer snelle levering

Leuke website met keuze uit meerdere merken.

Binnen 1 dag geleverd, goedkoper dan bij Bol, supersnelle leverancier!!

Prima geregeld

Héél goed

Goed te woord gestaan

besteld, volgende dag in huis, prima.

prima zaak.

Vlotte levering

Prima pomp, werkt zoals omschreven.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA