Pluspunten
Ik was op zoek naar de Stanley Fatmax Tstak Gereedschapswagen. Overal rond de €90,- a 100,- op deze wesbite was die €75,-. Ik heb nog wel 2 andere website's gevonden waar die rond die zelfde prijs was, maar de levertijd was 5 a 10 werkdagen. Dus ik heb hem gelijk hier besteld en de volgende dag had ik hem in huis! Top prijs en top levertijd!
Pluspunten
Reageren snel ,versturen snel.
Op de site staat een slijptol voor 130 euro, terwijl deze in de winkel 107 kost.
Pluspunten
Snelle levering; uitstekende prijs
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Goed georganiseerd bedrijf, de volgende dag geleverd.
Pluspunten
Goed geholpen snelle service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede en duidelijke site. Fijne machine,het monteren was geen probleem met de bijgevoegde handleiding.Geleidingen zijn nauwkeurig in te stellen.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Artikel was iets beschadigd, maar dat belemmert het functioneren gelukkig niet.
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Bedankt voor de eerlijke af handeling voor nalevering.
VerbeterpuntenDoe zo verder.
Pluspunten
Pomp bestelt dewelke met lichte schade is aangekomen. Na melding heb ik deze kostenloos kunnen terug sturen en nog geen 2 dagen erna stond er een perfect nieuwe pomp aan mijn deur. Geen 5 sterren omdat ik gewoon nooit een perfecte score geef!
Pluspunten
Pluspunten
zeer snelle levering.
Pluspunten
SuperB
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Zeer deskundig Zeer snelle levering (volgende dag in huis) Apparaat werkt goed
Pluspunten
Snelle levering, hartelijk dank
Pluspunten
Goede en snelle levering :-) Dank
40 Nieuw Amsterdamsestraat
Emmen 7814 VA