Filtre

Prima website, snelle levering

Ik kwam Houtem tools tegen in mijn zoektocht naar de beste prijs voor het compressor. Er was een duidelijk prijs voordeel, gratis levering en ook nog snel. Dus in een woord prima. Een aanrader.

Alles op tijd geleverd zeer snelle service

Zeer prettig contact

Super snel opgestuurd

Snelle service, ‘s avonds besteld, volgende dag bezorgd

Snelle service, en alles netjes in orde

zeer goed

zeer goed

Goede prijs en snelle levering.

Bestelt en de volgende dag geleverd. Alles zo als afgesproken. Boor extra zekerheid was achteraf betalen mogelijk.. Ik heb een hakselaar voor in de tuin gekocht van Deawoo. Mooi apparaat. Maakt alleen veel herrie.

Snel geleverd voor een nette prijs en goede kwaliteit.

Een mooi product en ook nog binnen 24 uur geleverd.

Rotzooi

Gude, wat een troep

Snel en goed

Heb een. Lintzaag gekocht bij Houkema, deze werd de volgende dag bezorgd. Zeer evredn.

Snoek en goed geleverd en ook nog een scherpe prijs

Altijd vriendelijk en correct

Altijd vriendelijk personeel en je wordt goed geholpen als je met vragen zit perfect.

Snelle leveringen bedankt

Bedankt voor de snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Snel en correct!

Snel en correct!

Super snelle levering

Twee draadspoelen besteld, deze kwamen super snel binnen. Kan ik weer tekeer gaan met de bosmaaier. ;-)

Prima service en goed materiaal

Goede info,snelle service

Snelle levering van goede artikelen

Werkt uitstekend

Snelle en correcte service

Positieve ervaring. Snelle levering en scherpe prijzen!

Tiptop

Tiptop A++++++ Een aanrader

Top product

Snel geleverd product voldoet

Snel geleverd product voldoet aan verwachtingen. Nu hopen dat het ook over langere tijd nog steeds bevalt

Doen wat ze zeggen. Uitstekende service en bij storing of gebreken handelen ze dit z.s.m af.

Goed product werkt supper

Prettig en snel

Door fouten bij postnl 1 van de 2 pakketten zoek geraakt. Contact gehad met Houkema Tools die vrij snel het ontbrekende pakket opnieuw heeft gestuurd. Ook hier dreigde het weer mis te gaan bij posnl maar door ingrijpen van mij werd het snel opgelost bij postnl.. Dit kwam mede door de voortreffelijke medewerkster van de postnl helpdesk.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA