Pluspunten
snel en goedkoop
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uw medewerkers/sters luisteren, geven advies en helpen problemen op te lossen, zeer en zeer goed
Verbeterpuntenbetalingsmogeheden, zou ook zonder account aanmaken moeten kunnen, ivm de vele wachtwoorden.
Pluspunten
duidelijke site, goede prijs, goed verpakt en snelle levering.
VerbeterpuntenMisschien niet direct te zien als verbeterpunt voor het bedrijf, maar ik had verwacht dat bij mijn machine (in de hogere prijsklasse) ook wel een potje vet en reserve koolborstels zouden zitten. Immers in de mooie koffer is hier een uitsparing voor aanwezig!
Pluspunten
Super snelle levering. Bedacht me om 17.15 dat we de volgende dag een slijptol nodig hadden. Meteen besteld en de volgende ochtend hadden we hem al in huis. Geweldig!
Pluspunten
Correcte afhandeling van bestelling.
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Ze helpen zeer accuraat bij problemen (garantieaanvraag Einhell)
VerbeterpuntenHelaas is er bij Deutsche Post DHL veel misgegaan waardoor de retourlevering van de garantieaanvraag ernstige vertraging heeft opgelopen. Dit is Houkema echter niet aan te rekenen: zij hebben goed geholpen dit probleem op te lossen.
Pluspunten
correcte levering en goede respons op vragen via email
Pluspunten
snelle service verder valt er niet veel te verbeteren ,dus hou dit vast gr luc
Pluspunten
goede website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
overzichtelijke site.
Pluspunten
Na bestellen een dag later bezorgd!
Pluspunten
goede website, makkelijk te vinden producten. Goede orderafhandeling en snelle levering ( was aangegeven 2-4 dagen) reeds de volgende dag
40 Nieuw Amsterdamsestraat
Emmen 7814 VA