Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenBetere informatie verschaffen over nalevering.
Pluspunten
prima levertijd, product goed ontvangen
Pluspunten
Groningen
VerbeterpuntenVriendelijk houd
Pluspunten
Scherp geprijsd, snelle levering, goede communicatie over bestelling en levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering en zoals het beloofd is
Pluspunten
Prima, goede en snelle levering.
Pluspunten
Makkelijke website en goede beschrijving producten. Zeer snelle levering met als optie betaling achteraf via Afterpay
Pluspunten
Snelle no nonsens mentaliteit ,doen wat ze beloven . ook garantie staat er hoog in het vaandel . Kortom een echte topper op hun vakgebied!!
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Snelle levering en prima prijzen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Perfecte dienstverlening en goede toegankelijkheid mbt benodigdheden, in mijn gevangen de Einhell TS2025.
Pluspunten
Zeer snelle levering, volgende dag in huis, super! Heldere, goed navigeerbare website. Prima.
VerbeterpuntenMeer info over producten op de website. Sterke kanten van het product, minder goede kanten van het product. Geschikt voor beginners/professionals. Etc.
Pluspunten
Alles prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ook de klacht wordt correct afgewerkt
Nvt
Pluspunten
Beste prijs in vergelijking met andere (web)winkels. Zeer snelle en nette levering. Hier ga ik zeker terug komen.
Pluspunten
niet
Verbeterpuntenrealistische leverdata opgeven
Het product is zoals de website getoond heeft, verstuurd binnen de 2-4 werkdagen. Helaas kunnen wij het dan niet sneller leveren, ook al zouden we het graag willen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Klantenservice HoukemaTools
Pluspunten
zeer snelle levering en een goede prijs
Verbeterpuntenblijf op deze manier zo doorgaan
Pluspunten
Correcte en snelle levertijd
VerbeterpuntenTelofoonnist. Weet niet direct antwoort op alle vragen
40 Nieuw Amsterdamsestraat
Emmen 7814 VA