Filtre

Binnen 4 dagen in huis

Snelle levering, en goed contact via mail,

Vriendelijk en adequaat

Goede informatie en snel een offerte

Snel-sneller-snelst

Een wel heel vlotte levering van de bestelling. Maandagavond de bestelling geplaatst en dinsdagmorgen werd de bestelling geleverd.

Snel geleverd en kwaliteit prijs verhouding prima

Goede website waar alles snel is te vinden Ik zal zeker nog eens terug komen

Zeer tevreden.

Vind de snelle reactie plus de snelle levering een groot pluspunt.

Fijne winkel

Goed spul

levering niet volledig

door het ontbreken van een accu en laadapparaat was het apparaat niet te gebruiken. In de aanbieding staat niet "zonder accu en oplader" en in de handleiding staat bij de op de leveringlijst wel "accu" en "oplader". Ik heb de onkruidfrees teruggebracht naar Emmen. Nu wachten op mijn geld terug.

Betrouwbaar

Overzichtelijk, snel en duidelijk

Gouda

prima machine, goede bezorging. ( een kleine opmerking ) na het uitpakken en het plaatsen, stekker erin en ,,,, niet werken ,,,,heb ik het. boekje weer door gelezen en gezocht en gevonden. onder de kap zat de beveiliging pen scheef en maakte geen contact.

Alles klopt - topservice

de dompelpomp met bijpassende slang is precies wat ik er van had verwacht. wat fijn!

Prima prijs

Product had een prima prijs. Voor het afhaal proces was niet bekend of het product al klaar lag.

Vlugge en correcte levering

Artikel, in dit geval kettingzaag, voldoet precies aan beschrijving en werdt, zoals beloofd, de volgende dag reeds geleverd.

Snelle dienstverlening, goed verpakt, prima

Nog niks geleverd gehad

Tot nu toe slecht.

Mijn bestelling geplaatst en de volgende dag al binnen. Ik was zeer tevreden over mijn bestelling...John Hoekman Wo0ldendorp

Snelle levering prima prijs-kwaliteit verhouding

Had een grasmaaier nodig, en de zoektocht kwam uit bij Houkema. Op de website zie je naast het gekozen model direct de noodzakelijke extra’s zoals motorolie en dus eenvoudig mee te bestellen. De prima prijs was overigens ook de reden van aanschaf.

Keurig en snel

Einhell TE-SM 254 Dual Radiaal afkortzaag s' middags besteld en de volgende dag geleverd. Bestel procedure verliep prima. Zeer tevreden over de Zaag doet het perfect en was makkelijk te in elkaar te zetten. Nog kortingscode gekregen voor een volgende aankoop, alleen jammer dat deze maar 14 dagen geldig is. De prijs kwaliteit verhouding is goed.

snel geleverd

Versnipperaar gekocht 's middags besteld 's ochtend binnen.

Makkelijk te bestellen en snel ontvangen!

Kwaliteit, correct en snel !

Supersnel ontvangen, item oke, Aanrader A +++

goede service, en goed product.

Prima , zal zeker regelmatig uw site bezoeken als ik iets nodig heb voor mijn hobby ( modelbouw ) Mvgr. Dirk

Super geholpen

Vriendelijk telefonisch te woord gestaan en andere dag geleverd

Nog niets ontvangen, ook geen bericht van tijdstip levering

Ben wachtend

40 Nieuw Amsterdamsestraat