Grote klasse

Bestelling binnen 24 uur geleverd, nog nooit meegemaakt.

Geweldig en snel

Werd zeer snel afgehandeld

goed bedrijf

spullen besteld, precies volgens afspraak geleverd, perfect

Super snelle levering geweldig.

ik heb wel een opmerking de schroefmachine en de cirkelzaag mag geruild worden naar een betere machine. De cirkelzaag maakt behoorlijk vool geluid zonder belasting. De schroefmachine de kop slingerd wat.

Product en levertijd top!

Alles naar verwachting

Snelle levering.

veel op voorraad snelle levering

Prima snelle levering

Goede correcte levering

snelle reactie Op vragen en maatwerk bij levering

Aanpassing van product set op speciale wensen mbt zwaardere uitvoering werd soepel opgepakt, inhoudelijk passend advies en daarna prompte levering van Goede complete set

redelijk

Het pakketje was beschadigd, waardoor ik contact op moest nemen met Houkema tools. hoop dat er verder geen schade op heeft geleverd aan de producten. kan het nog niet uit proberen vanwege de regen.

goede sevice en snelle levering

mooi product. Gebruiksaanwijzing voor het aansluiten van aanzuigslang op de Einhell pomp niet helemaal helder maar prima geholpen door klantenservice.

Perfect geregeld

Direct geleverd zoals ze beloofd hebben, een goede einhell Beregeningspomp tegen een scherpe prijs geleverd

Snelle goede service

Binnen een dag mijn bestelling binnen. Perfect.

snelle bevestiging en levering !

juist artikel , alles goed gedaan

communicatie niet ok

Op de website zag ik een set aquino tuinpomp. Gechat om te vragen of de set op voorraad was. Ja hoor dat was hij. Dus ik heb hem besteld en betaald. 5 dagen later nog niets gehoord dus nogmaals gechat. Ja hij ging vandaag verstuurd worden. Omdat ik niets hoorde heb ik de volgende dag maar gebeld. Toen werd gezegd dat de pomp net gisteren geleverd was maar dat nu de gardena tuinslag er nog niet was. Dat zou mij verteld moeten zijn maar dat was niet zo. In dat gesprek besloten dan maar alles te leveren zonder de tuinslang. Dat is rap gedaan. Dus heb ik nu de pomp maar ik moest er wel steeds zelf achteraan chatten of bellen. Graag beter worden in de communicatie!

Doen wat ze beloven

Multitool besteld en inderdaad de volgende dag in huis!

Beststelling geplaatst en een dag later al bezorgd, top

Snel geleverd, alles werkt zo als beschreven. Hopelijk gaat het ook een tijdje mee.

snelle en goede service

zeer goed zowel telefonisch als via de website

Geheel naar verwachting

Duidelijke site, goede prijzen en ook de levering naar wens.

Snelle en correcte levering

Als zeer goed ervaren

Super snelle levering zonder poespas

Gewoon top.

Geheel naar wens!

Stroomaggregaat besteld, correcte afhandeling en een snelle levering. Oja apparaat (Einhell) werkt uitstekend. Chapeau!

Super snel en goed

40 Nieuw Amsterdamsestraat