Houkema Tools straalt vertrouwen uit.

Tijdens de bestelling (Het bestelde was niet voorradig) werd ik tussentijds geïnformeerd over de stand van zaken. Vriendelijke contacten.

Afspraak perfect nagekomen

Afspraak perfect nagekomen

vlotte afhandeling van mijn bestelling en snel bezorgd.

Nergens wat op aan te merken anders dan dat alles zeer vlot verlopen is.

Er werd gedaan wat afgesproken was, levering de volgende dag. Keurig!

De eerste keer dat ik hier iets koop, een kleine kettingzaag om bomen te snoeien. Op internet al gekeken welke het zou worden, de keus viel op Einhell PC930-I Via Beslist.nl en daarna even verder zoeken was Houkema de goedkoopste net een reserve ketting en gratis levering (1 dag). De keuze was snel gemaakt. Ik zal bij een volgende aankoop zeker hier gaan kijken.

Supersnel geleverd

Top ervaring snel geleverd.

Super snel

Het was makkelijk te bestellen en het was er ook de volgende dag en dat in deze tijd. Dat vind ik echt super.

Goed en snel

Al meerdere keren iets besteld. Zeer snel geleverd

Prijs/ kwaliteit TOP

Heldere en duidelijke website, volledige omschrijving van product, snelle correcte levering voor een zeer scherpe prijs. Gewoon TOP

Geleverd zoals beloofd!

Ladder besteld en deze is volgens belofte geleverd. Prima dus

Tevreden

Fijne, snelle levering, mooie prijs. Voor herhaling vatbaar.

zeer goed

goede prijs kwaliteit, snelle en betrouwbare service

Alles vlot afgewerkt.

Houkema Tools heeft na mijn bestelling alles heel goed behandeld en snel afgewerkt.

Alle bestelde artikelen op webshop zijn in keurige staat verpakt en binnen 2 dagen ontvangen, ook tijdens de mogelijke vertragingen afgelopen weken. Verder gunstigere prijzen dan die de bekende bouwmarkten op webshop voeren.

snel en duidelijk

Erg fijne ervaring. Duidelijke site en snelle levering

Beleefd en geleverd zoals afgesproken

Beleefd en geleverd zoals afgesproken.

geweldig

Geweldig product voor een zeer scherpe prijs, voldoet meer dan aan de verwachtingen

Prima afwikkeling

Snelle levering. De aankondiging hierover klopte niet. Kan door de carona toestand komen.

geweldig

Je word snel en goed geholpen

Duidelijk en snel!

Gewoon prima geregeld. Goeie prijs ook!

prima, zoals gehoopt, en ook waargemaakt

Besteld, betaald, en volgende dag geleverd. Product als omschreven en werkt naar behoren

Zeer betrouwbaar, alles volgens afspraak verlopen, een aanrader om zaken mee te doen.

Snel netjes en betrouwbaar

Snel netjes en betrouwbaar

Overzichtelijke website en snelle levering

Erg tevreden

Snelle reactie op een vraag die ik per email gesteld had. Het product waar ik naar zoek was had een goede prijsstelling. De levering keurig op tijd!

super goed

Super goede ervaring met Houkema tools. Snel geleverd. Ook in gratis in de avond. Materiaal ziet er goed uit.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA