Goeie service

Alles is volgens afspraak verlopen. Donderdag besteld vrijdag ontvangen chapeau!

Vandaag bestel morgen in huis

Besteld en de volgende dag in huis

Via internet besteld , een goede prijs en het werd de volgende dag netjes bezorgd ! Toppie !

Zeer snelle levering!

prima, zoals afgesproken geleverd en werkt

prima, zoals afgesproken geleverd en werkt

Correct en vlot

Uitzoeken, bestellen, klaar en gelegerd

Goed en snelle service

Snelle levering en goed produkt

Prima en snel

Ik hou niet van verplichtingen!

Supersnelle service

Zeer goede service, persoonlijk en snel contact. Dat is een prettige manier van aankopen doen.

Snelle levering goed produkt

Goede service en snelle levering

Snel en correct!

Snelle levering, correcte communicatie en goede kwaliteit! Zeker een aanrader!

Supersnel geleverd.

Vlug, veilig en voordelig. :-)

Geniet van de taggert

Snelle levering. Telefonische vragen snel en deskundig beantwoord. Tevreden.

de schuurmesie

hallo ik heb bij ***lige een schuurmesie gekocht ik heb hem gelijk in gebruik genomen voor de deurposten en gelijk te schuren v de wanden v de muur hij schuurt perfect Lech goed in de hand en de hoeken gaat ok gemaklijk er een goede koop heb ik gedaan en gemaklijk kan je het schuurpapier er af hallen en er weer op doen en de stoflaken werkt ok goed haast geen stof meer ik hoop de ik u hier mee mijn beoordeling gegeefen met vriendelijken gr pau v dijk

direct en snel

overzichtelijke site, snel duidelijk en komen de toezeggingen van snelle en betrouwbare leveringen ook na, ze doen wat ze zeggen !

snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, ik denk in de toekomst nog meer bestellingen bij deze firma te doen

Snelle levering van perfect gereedschap en onderdelen.

Goed gereedschap is het halve werk is het spreek woord. Heb zaagbladen besteld en die gaan er weer zingend door het hout. Wat een verschil met het oude zaagblad dat was duw en trekwerk. De hobby man

Goede prijs, snelle levering

Netjes persoonlijk afgeleverd

Super snelle levering

Hele goed service

Keurig op tijd geleverd en product voldoet aan omschrijving

Gekregen wat beloofd was, keurig op tijd en prima werkend

uitstekend alles naar wens

prima levering en communicatie

Correct . Snel . Goede prijs kwaliteit

Snelle en betrouwbare Service

Ik heb al vaker bij Houkema Tools besteld, en de levering is snel, en de service is prima

ik huurde altijd bij Bo_Rent een tegelsnijder machine.

Mijn keuze was op deze machine gevallen van Einhell, het is een mooie machine alleen de zaag die er bij zit kan je zo weggooien, deze werk niet naar behoren, als je tegels snijd brokkelt deze teveel van de snede af, zonde, dus op zoek naar een goede tegelzaag van diamant.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA