Pluspunten
na constatering van een technisch probleem onmiddellijk een nieuw apparaat gekregen.
Pluspunten
Bij inhoudelijke vraag een prima advies gekregen en een snelle levering
Pluspunten
Eenvoudig telefonisch bereikbaar en dadelijk de volledig correcte uitleg gekregen over de product referenties en de set referentie. Hiermee kon ik aan de slag en mijn bestelling plaatsten. De toestellen werden de dag van levering reeds gebruikt. Vg, Jacques
Pluspunten
de levering was snel en volledig.
Pluspunten
Heldere website. Vlotte afwikkeling van de bestelling. Correcte bezorging van de bestelling.
VerbeterpuntenZo door gaan!
Pluspunten
beter levering van post .nl compressor kwam 3 dagen later en op doos stond op de kop olie er uit gelopen wel goed op gelost
Pluspunten
Uitstekend geholpen door een zeer vriendelijke medewerker.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snel en super geleverd
Pluspunten
betaalbare en goede materialen
Verbeterpuntenbetere communicatie als iets niet of niet volledig kan worden geleverd
Pluspunten
Correct te woord gestaan en netjes op tijd geleverd zoals afgesproken.
VerbeterpuntenAlles naar wens.
Pluspunten
Slijpschijf die ik had besteld was tijdens het transport gebarsten. Na een mailtje met een foto van de schade heb ik twee dagen later al een nieuwe toegestuurd gekregen. Top.
Pluspunten
Zeer snelle levering, zodat het verticuteren voor de Pasen al klaar was ; )
Pluspunten
Snelle service en tevreden met het product.
Pluspunten
Vriendelijke en goede informatie tel. vooraf. Bereidheid om even het produkt in de verpakking te kijken om vragen te kunnen beantwoorden.
Pluspunten
Snel geleverd en een keurige btw bon voor de zaak
40 Nieuw Amsterdamsestraat
Emmen 7814 VA