Pluspunten
snel leveren en mooi assortiment
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Helaas vertraging v levering. Oorzaak post.nl. Zie verbeterpunten.
VerbeterpuntenHelaas enorme vertraging v d levering, oorzaak post.nl Pakket niet te traceren. Tel contact gehad met personeel houkema tools. Pima service. Post.nl kwam pas om 15.30 grrr. Geen verbeterpunten voor houkema tools, zeer correct en goede terugkoppeling. Thx
Pluspunten
Snelle levering conform wat gezegd wordt.
Pluspunten
goede & duidelijke website en snelle levering !
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Perfecte levering. Snel, keurig volgens de planning. Ook de kwaliteit van het bestelde artikel voldoet aan de verwachtingen.
Pluspunten
netjes en snel geleverd en goed geinformeerd over aflevering pakket
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik kon niet reageren op de mail en telefoon het bedrag van niet televeren gereedschap werd terug gestort en de rest werd vlug bij mij bezorgd vind ik top dit alles zonder geregel van mijn kant .
Pluspunten
tot nu toe, alleen maar.
Verbeterpuntengeen perfect zo
Pluspunten
Eerste ervaring met het bedrijf en meteen goed.
Pluspunten
Snelle levering want het was er de volgende dag.
VerbeterpuntenIk vond het jammer dat er bij de 10 delige compressor accessoire set van Einhell staat dat het in een luxe doos zit. Ik had een kunststof koffertje verwacht, niet een normale kartonnen doos. Dat zou wat mij betreft beter aangegeven moeten worden. Ik moet nu alsnog een koffertje kopen om de accessoires in op te bergen want deze doos is na een keer of 3 kapot.
Pluspunten
Waren alle webwinkels maar zo snel
Pluspunten
Komen goed hun afspraken na. Voor ....uur besteld. Kon keurig levertijd voorkeur invullen en werd ook keurig zo geleverd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Gewoon snelle en eerlijke verzending en kennis
VerbeterpuntenNiks !
Pluspunten
Goede telefonisch hulp verlening
Pluspunten
Snelle correcte levering.
Pluspunten
duidelijke website
Verbeterpuntenbeloof niet voor zo laat besteld volgende dag in huis als je dat niet kunt waar maken, kreeg de bestelling pas na drie dagen
Pluspunten
alles werkt perfect ben er erg blij mee
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding.
VerbeterpuntenGeen
40 Nieuw Amsterdamsestraat