Pluspunten
Pluspunten
overzichtelijke site
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
correcte en snelle afhandeling van de bestellingen goed advies van Uw medewerker.
Pluspunten
Gevonden via adv, Marktplaats. Goede duidelijke site. Makkelijk bestellen en snel geleverd
Pluspunten
Vriendelijk
Verbeterpunten?
Pluspunten
snelle ,nette, correcte levering
Verbeterpuntenleveren met postNL. dan weet de klant hoe laat het produkt afgeleverd word.
Pluspunten
goed in het vet en snel geleverd
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
snelle leveringen en een zeer goede servese
VerbeterpuntenGaat jullie goed
Pluspunten
Nette levering en communicatie
VerbeterpuntenGa gewoon zo door
Pluspunten
snel geleverd zoals belooft
Pluspunten
Bedankt voor snelle service
Misschien niet mogelijk, maar wat mijn betreft: een dieper assortiment gerelateerd aan ijzerwaren.
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over uw leveringen en medewerkers. Leveringen steeds stipt op tijd, prima prijzen en sympathieke mensen met verstand van zaken aan de telefoon. Mijn waardering is een 10, ik wens u dan ook goede zaken!
VerbeterpuntenGratis verzenden bij elk bedrag..?
Pluspunten
nog nooit zo snel iets binnen gehad bij een online bedrijf en ik bestel dagelijks
Verbeterpuntengeen punten gevonden
Pluspunten
De prijs, de factuur, binnen een dag in huis, de site: ALLES TOP
40 Nieuw Amsterdamsestraat
Emmen 7814 VA