Pluspunten
- Prima telefonisch advies. - Zeer snelle levertijd. In mijn geval binnen 24 uur !
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snel antwoord op een mogelijke storing.
Pluspunten
Heb geen positieve punten over dit bedrijf , waardeloos bedrijf garantie tot de voordeur
VerbeterpuntenZe moeten garantie invoeren ,en een persoonlijk gesprek zou ook eens moeten in hun opkomen inplaats van mailen
Helaas kunnen wij achteraf geen garantie geven op een roestplekje op de machine welke door u zelf is weggepoetst. De leverancier vraagt om een foto welke u niet kunt geven. Wij begrijpen heel goed dat dit vervelend is. Maar als er een problemen is met een product bij aankomst, zal er direct contact met ons opgenomen moeten worden. Niet het probleem oplossen en dan gaan vragen om een vergoeding. Tevens zijn wij telefonisch gewoon bereikbaar, maar klachten willen wij graag per mail, zodat wij deze zo correct mogelijk kunnen oplossen.
Pluspunten
Goed service
VerbeterpuntenGeen
Levertijd 'aanzienlijk' in korten... (alhoewel de kerst / jaarwisseling waarschijnlijk verantwoordelijk is voor de vertraging)
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Perfecto
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle betrouwbare levering
Pluspunten
super snel
Verbeterpuntenblijf zo door gaan
Pluspunten
Snelle accurate levering
VerbeterpuntenKunstmatig hoge prijs voor een verloopstuk voor een gasfles; anderzijds logisch als de apparatuur elders wordt gekocht.
Pluspunten
Bestellen en volgende dag keurig in huis. Gewoon perfect in orde
Pluspunten
Snelle, soepele levering.
VerbeterpuntenDe handleiding is NIET in het Nederlands, ondanks dat dit staat aangegeven.
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenSchroefmachine besteld. In de beschrijving staat inclusief oplaadstation.Zat er niet bij. Na telefonisch contact moet ik die via de mail doen. ik vind dat dit niet nodig zou moeten zijn omdat ik op dat moment al contact heb. Via de mail komt er vervolgens antwoord dat het oplaadstation er niet bij hoort. Staat niet op de foto's is de redenatie. Ik heb het artikel besteld juis om de compleetheid hiervan. Jullie oplossing, sttur het maar weer terug. Ik vind dit wel erg kort door de bocht. De oplossing was dus voor mij zeer onbevredigend. Hopelijk komt er alsnog de juiste oplossing.
Pluspunten
goed bedrijf
40 Nieuw Amsterdamsestraat
Emmen 7814 VA