niet geheel duidelijk of het product in voorraad was. hij stond op nalevering maar was gelukkig in voorraad TOPPIE
Pluspunten
Dit bedrijf doet precies wat je van een bedrijf verwacht
Pluspunten
Snel, zaagbladen waren goed verpakt.
Pluspunten
Ben zeer tevreden goede service en snelle levering .
Pluspunten
Goed product, zeer snel geleverd en uitstekend en degelijk verpakt.
Pluspunten
Snelle afhandeling.
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Goede aandacht.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Levering volgens afspraak, correct.
Pluspunten
Super snelle levering en goed
Pluspunten
Lijkt mij een goede website te hebben, met uitstraling van kennis van zaken. Moet mij echter nog blijken, als ik het gekochte ( zaagtafel) langere tijd heb kunnen gebruiken.
VerbeterpuntenMogelijk nog een verbetering is gebruiksaanwijzing in te voeren ( in elkaar zetten v.d. machine, specifiek de benummering v.d. "zaagtafelpoten en tussenstukken). Wanneer ben ik officiele klant van uw bedrijf???? Zie hieronder v.w.b. beoordelingsbevoegdheid.
Pluspunten
Zeer netjes en snel behandeld over de telefoon en op de afgesproken tijd afgeleverd
VerbeterpuntenZo doorgaan, gewoon goed!?
Vervelend dat je als levertijd van DHL te zien krijgt tussen 8.00 uur en 18.00 uur
Pluspunten
heel goede levering en snele levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Professioneel bedrijf, weten waar ze over praten. Al kun je uiteraard niet alles weten.
VerbeterpuntenManier van werken niets aan veranderen
40 Nieuw Amsterdamsestraat
Emmen 7814 VA