Gebruiksaanwijzing van Ferm apparatuur niet volledig. Verbeterpunt voor Ferm.
Pluspunten
Snelle levertijd.
VerbeterpuntenPunt van aandacht en wellicht het onderzoeken waard: Zonder u te willen beschuldigen, maar 7 dagen na mijn aankoop kreeg ik een brief van mijn bank dat mijn Creditcard is geblokkeerd ivm ******. Bij navraag kwam ik erachter dat 5 dagen na mijn aankoop bij uw bedrijf er is getracht voor rond €1700,- een ticket te kopen bij Australian Airlines. Wellicht dat uw site is gehacked...
Pluspunten
Veel schroeven besteld, goede prijs en goede kwaliteit. Ook snel geleverd.
Pluspunten
snelle levering van zaagtafel en afkortzaag deze voldoen naar mijn verwachting ook het zagen van hardhouten vloerdelen ik ben daar zeer tevreden mee met deze aanschaf. ik beveel dit bedrijf ook aan andere aan.
Pluspunten
Goede en vriendelijk ontvangst. Hout kon binnen geladen worden. Vakkundig personeel.
Pluspunten
Heldere communicatie en goede service
Goed gereedschap leveren , een steenboor 83 mm besteld, 4 gaten mee geboord en de centreerboor is volledig afgesleten dus niet meer bruikbaar
Beste Ron, Vervelend om te horen, wij hebben u reeds een nieuwe centreerboor verstuurd. Als u een klacht heeft over het gereedschap graag ons hier van op de hoogte stellen, dan kunnen wij sneller voorzien van een antwoord.
Pluspunten
Ben zeer tevreden over de gang van zaken.
Verbeterpunten...
Pluspunten
snelle levring
VerbeterpuntenEen email wanneer het pakket is verzonden, volgens de site ontvang je een email, aar die heb ik niet ontvangen, maar geen klagen, het pakketje was er zeer snel.
Pluspunten
Dit bedrijf doet wat ze beloofd. Zou altijd het geval moeten zijn.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snellere levering goed telefonisch afvies.,
VerbeterpuntenEen essentieel aansluitstuk zat niet in de doos. Werd echter direct nagezonden. Dus goed opgelost. Wellicht verstandig alle goed te controleren voor verzending !
40 Nieuw Amsterdamsestraat
Emmen 7814 VA