Heb snel en keurig m'n bestelling ontvangen.

goed en snel

goed en snel

Ze waren de goedkoopste en de levering super snel

Simpele weg een goed tevreden klant.

Ik heb jullie wis Google gevonden en hier heb zeker geen spijt van 👍.

Snelke levering, ben nu in afwachting afhandeling van mijn garantieclaim.

Snelle levering en alles goed te vinden op de website.

Prijs kwaliteit is goed

Vriendelijk en behulpzaam

1x in de zaak wat gekocht en 1x via internet. Alle 2 de keren was zeer positief.

Krijg geen antwoord, waar blijft de bestelling

Kan geen contact krijgen met de firma

Fijn bedrijf

Ik had een product besteld maar was niet naar onze wens. Retour gestuurd zonder probleem geld terug.

Leverig naar verwachting

Kolomboormachine Einhell TE-BD 750 E gekocht. Mooie machine, wat me wel tegenviel is de run-out van de boorkop, 0.2mm. Ik vermoed dat dat normaal is voor deze prijs?

Snelle levering binnen 1 dag

Ondanks de huidige situatie was mijn bestelling er binnen 1 dag. Goed gepresteerd Houkema Tools en PostNL.

Goed bereikbaar, snelle reactie op vragen en daarop snel handelen .

Had gebeld met vragen over een verticuurder, en netjes uitgebreid uitleg gegeven. Later mail gestuurd of ik deze verticuteerder voor het weekend zou ontvangen. Kreeg later reactie dat dit niet via de bezorgdienst zou lukken, maar ik kon de verticuteerder wel ophalen, zodat ik deze het geplande weekend kon gebruiken. Blij dat Houkema Tools met dit voorstel kwam.

Prima.

Volgende dag geleverd en die boormachine is eigenlijk veel beter dan was belooft, zeker zijn geld waard, danke.

Boven verwachting

Perfect, zelfs in moeilijke coronatijd was levering binnen een dag

Supersnelle levering

Duidelijke info op de website, voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd!

Goede service voor concurrerende prijzen.

Alles snel en naar wens geleverd.

snel geleverd

product snel geleverd

Ondanks Corona netjes op tijd geleverd in onbeschadigde verpakking

Goede en snelle service

Je krijgt heel snel antwoord op je vragen. Wordt goed geholpen, en heb je bestelling super snel en goed verpakt in huis.

super snelle levering

Tijdens de corona crisis, waarbij we op andere bestellingen weken moesten wachten, was dit er direct de volgende dag. Netjes correct en compleet.

Super snelle levering

Super snelle levering, op de website stond 3 tot 6 dagen, de volgende dag had ik het toch al binnen. Echt super

Eerste maar echt top ervaring

Alles netjes en snel geleverd . Mooi product en prijsverhouding. Echt een aanrader. Vriendelijke groet Michel bedankt.

Apparaat niet op voorraad, toch volgens afspraak geleverd!!

Na telefonisch advies, het apparaat van mijn keuze besteld. Wel werd direct gezegd dat het niet op voorraad was. Maar zou op vrijdag binnenkomen en dan direct worden verstuurd. Zo is het ook gegaan en zaterdagmorgen is het bezorgd. Het apparaat, een Einhell waterpomp, werkt prima. Een minpuntje, toen ik alles had aangesloten en de pomp aanzette, sprong de slang van de pomp en was ik door de fontein kletsnat. Wat bleek, de koppelingen op de slang waren er los opgezet en nog niet vastgedraait. Had ik niet gecontroleerd. Gelukkig heeft niemand het gezien 🤣🤣

Tevreden klant

40 Nieuw Amsterdamsestraat