Product niet zoals beschreven

Betreft een aanzuigslang voor een waterpomp. Specifiek gezocht naar een slang die met slangklemmen voor gemonteerd is. Bij ontvangst blijkt dat ook deze slang als bij andere aanbieders aangeperste koppelingen heeft. (Niet zoals de foto en de beschrijving "met slangklemmen" Slang past prima, maar bij defect kun je het hele product weer vervangen in plaats van alleen het defecte onderdeel. Tevens was voor het ontvangen product HoukemaTools niet de voordeligste. Ik doe het er maar mee en hoop dat het product een aantal jaar mee gaat.

prima, snel, correct

x

Vlotte afhandeling, goede service

Wat onduidelijkheid over een zin in het bestelgedeelte van de website mbt verzendkosten. Deze vraagt om herformuleren, vind ik.

Snelle levering.

snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de vordering van de zending. Product wat ik gehoopt had.

Besteld, geleverd en in gebruik genomen.

Vraag mij af waarom ik totaal 8 e-mails moet krijgen (5xHoukema Tools en 3xPostnl) over 1 levering waar niks mee mis gaat. Houd het toch alleen op factuur en verzendbevestiging.

Vlotte afhandeling van onze order, gevolgd door een snelle levering. Niets dan lof voor deze firma die duidelijk laat zien dat ze kaas hebben gegeten van e-commerce en een voorbeeld zijn voor veel anderen. Doe zo verder en sterkte en solidariteit in deze moeilijke tijden.

Snelle levering voor prima prijs

Eenvoudig bestellen, Gunstige prijs/ kwaliteit

Goed product, snelle levering

De enige opmerking is dat wanneer het anders verpakt was, bv in een hersluitbaar plastic zakje ivm in een doosje, dan zou het een brievenbus pakje kunnen zijn! Scheelt porto en je hoeft er moet voor thuis te blijven.

Doen wat ze beloven.

Al een paar keer iets besteld. Spullen steeds op tijd in huis. Je wordt goed geïnformeerd na je bestelling tot aan de levering.

Uitstekend winkelen

Artikelen zijn makkelijk te vinden op de site, het bestellen gaat heel makkelijk en artikelen worden dezelfde dag al verzonden. Dit is de tweede keer dat ik bij Houkema Tools besteld heb en als ik weer wat nodig heb zal ik dat zeker weer bij Houkema doen.

Duidelijkheid

Leveringen volgens afspraak

Snel, goed en betrouwbaar

Heb een verticuteer machine aangeschaft. Voor die tijd gebeld om de voorraad te controleren. Een dag later thuis ontvangen. Nog niet uitgepakt

Snel goede kwaliteit gereedschap geleverd

Snel goede kwaliteit gereedschap geleverd!

Alles prima geregeld

Scherpe prijs en voor ons gemakkelijk zelf af te halen dus geen bezorgkosten

prijs/ kwaliteit verhouding prima

Veel voor weinig

Een leuke kwaliteit cirkelzaagblad voor een zacht prijsje.

Simpel te bestellen en snel geleverd.

Zeer snelle reactie

Snelle levering.

Prima accu maaier

Goede selectie. Hoger segment maaier gekozen met dubbele accu. Eenvoudig te monteren.

Snel

zeer goed

Dienstverlening en service zijn uitstekend machine werkt uistekend

Dik tevreden

Dik tevreden

Gevonden wat ik zocht en qua prijs oké

Vlotte levering en handige site!

Ik had mijn bestelling zonder problemen snel thuis.

40 Nieuw Amsterdamsestraat

Emmen 7814 VA